Samsung Gear S İlk Gününde 10 Bin Satmayı Başardı

Samsung Gear S 575

Samsung’un bugüne kadar piyasaya sürdüğü en ilgi çekici akıllı saat olan Samsung Gear S, satışa sunulduğu ilk günden 10 binden fazla satmayı başardı.

Son dönemde hızla yükselen ve Apple, Microsoft ve LG Electronics gibi teknoloji devlerinin ilgisini çekmeyi başaran akıllı saat pazarına ilk giren firmalar arasında yer alan Samsung, halihazırda oldukça güçlü olan akıllı saat seçkisine ilgi çekici bir seçenek daha katmayı başardı. Şu ana kadar düz ekranlı akıllı saatler piyasaya süren Güney Koreli teknoloji devi, kavisli ekrana sahip ilk akıllı saati olan Samsung Gear S‘i geçtiğimiz günlerde piyasaya sürdü.

Samsung_Gear_S

Kavisli ekranıyla ön plana çıkan ve Samsung’un bugüne kadar piyasaya sürdüğü en iddialı akıllı saat olan Samsung Gear S, 350 dolarlık fiyatına rağmen kullanıcılardan yoğun ilgi gördü ve Güney Koreli teknoloji devinin yüzünü güldürdü. 5 Kasım’da Gear S’i kendi ülkesi Güney Kore’de satışa sunan Samsung, bugün yaptığı açıklamayla akıllı saatin satışa sunulduğu ilk günde 10.000 adet satmayı başardığını duyurdu.

Özellikle akıllı saatlerin henüz kullanıcılar tarafından tam anlamıyla kabul edildiğinde, Gear S’in bu başarısı oldukça umut verici olarak değerlendiriliyor. Güney Kore’den sonra ABD’de satışa sunulan Samsung Gear S‘in önümüzdeki dönemde diğer bölgelere de taşınması bekleniyor.

Satya Nadella Apple ve Google Hakkında Konuştu