Samsung Galaxy Z Roll cihazının olası görüntülerü sızdırıldı

Samsung Galaxy Z Roll cihazının olası görüntülerü sızdırıldı

Samsung yakın zamanda, açılıp genişleyen bir ekrana sahip yeni bir sürgülü akıllı telefon için patent aldı. Bu patent de bize Samsung Galaxy Z Roll cihazının (veya muhtemelen Galaxy Z Slide’ın) nasıl görünebileceğine bir bakış sunuyor.

Bir LetsGoDigital raporuna göre, Güney Koreli teknoloji devi Kasım 2020’de Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne (USPTO) patent başvurusunda bulundu. Bu başvuru bu ayın başlarında kabul edildi ve neticesinde genişleyen bir ekrana sahip sürgülü bir akıllı telefon ortaya çıktı. Kompakt formunda, Samsung Galaxy Z Roll, önde ekran altı kamera ve arkada üçlü kamera ile geleneksel bir akıllı telefonu andırıyor.

Samsung Galaxy Z Roll cihazının olası görüntülerü sızdırıldı

Bununla birlikte, cihaz aynı zamanda, ekranı bir taraftan dışarı kaydırmaya ve genişletmeye izin veren, motorlu bir mekanizmaya sahip. Kayar ekran şüphesiz en öne çıkan özelliği olsa da, akıllı telefonun arka kamera modülünde de bir kalp atış hızı monitörü bulunuyor. Bu arada, ön kısımda ayrıca bir ekran içi parmak izi tarayıcı bulunurken, ön ekran aynı zamanda ekranın altında bir aydınlatma sensörü ve yakınlık sensörü barındırıyor. Ne yazık ki, Samsung’un gerçekten böyle bir akıllı telefon üzerinde çalışıp çalışmadığı muamma. Ancak patentteki detayların derecesine bakıldığında bu, Galaxy Z Roll‘un ne olabileceğine dair prototip tasarımlardan biri olabilir. Ancak, bu sadece bir spekülasyon, bu yüzden şimdilik haberlerin kesin olmadığını göz önünde bulundurmak gerek.

İnsanlığı yok edebilecek pandemi ortaya çıktı: Bu seferki çok farklı