Samsung Galaxy Watch 5 Pro için önemli karar

Samsung Galaxy Watch 4 ve Watch 4 Classic başka bir ürün yazılımı güncellemesi daha alıyor

Akıllı saat tutkunlarının nefeslerini tutarak bekledikleri yeni akıllı saat modeli Samsung Galaxy Watch 5 Pro, bazı özellikleri ile kullanıcıları hayal kırıklığına uğratabilir.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro için önemli karar. Akıllı saat piyasasının en önemli serilerinden biri olan Galaxy Watch, yakın zamanda aileye katılması beklenen yeni üyelerinin heyecanını yaşıyor. Bugüne kadar sızdırılan bilgilere göre en az 2 farklı versiyonla karşımıza çıkacak olan yeni akıllı saat modelinin daha çok merak edilen üyesi ise tabi ki Galaxy Watch 5 Pro.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Samsung, ilginç bir şekilde bugüne kadar yeni akıllı saat modelleriyle alakalı bilgilerin sızmasını son derece iyi bir şekilde engelledi. Ancak tanıtım tarihinin yavaş yavaş yaklaşmasıyla birlikte, bazı güvenilir kaynaklar önemli bilgileri öğrenmeye başlamış gibi görünüyor.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Samsung Galaxy Watch 5 Pro için önemli karar

Bugüne kadar paylaştığı tutarlı ve doğru sızıntılarla dikkat çeken Ice Universe isimli Twitter hesabından yapılan son paylaşıma göre, Galaxy Watch 5 Pro’da döner çerçeve özelliği bulunmayacak. Aslına bakılırsa bu ilk etapta çok da mantıklı bir iddia gibi durmuyor çünkü döner çerçeve, saatin özelliklerine ya da dayanıklılığına herhangi bir zarar vermezken, aksi gibi çoğu akıllı saat kullanıcısı tarafından tercih sebebi olarak bile gösterilebiliyor.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Bununla birlikte Ice Universe hesabı, her ne kadar nedenlerine ilişkin bir açıklamada bulunmasa da, bu akıllı saat modelinde döner çerçeve özelliğinin kesinlikle kaldırıldığı konusunda ısrarcı. Ünlü duyum hesabının bu konuda haklı olup olmadığını ve Galaxy Watch 5 Pro ile birlikte döner çerçeve özelliğine veda edip etmeyeceğimizi zaman gösterecek.

Apple Watch için alınan yeni patent tespit edildi