Galaxy Watch Active 2 tanıtıldı!

Galaxy Watch Active 2

Samsung, yeni akıllı saati Galaxy Watch Active 2 modelini tanıttı. Galaxy Watch Active 2 özellikleri hakkında her şey haberimizde.

Güney Koreli teknoloji devi Note 10 etkinliğinde yeni akıllı saati Galaxy Watch Active 2’yi de tanıttı. Akıllı saat pazarında son açıklanan verilere göre; Apple Watch’un bir tık gerisinde olan Samsung, bu modeli ile rakibi ile olan farkı kapatacak gibi görünüyor.

Gücünü çift çekirdekli 1.15 GHz hızında çalışan Exynos 9110 yonga setinden ve 768 MB RAM’den alan akıllı saat, Tizen işletim sistemi ile çalışıyor. 4 GB dahili depolama birimi ile gelen Watch Active 2, 40 mm ve 44 mm modellerine sahip.

Galaxy Note 10 Türkiye fiyatı açıklandı!

Watch Active 2’nin 40 mm modelinde 247 mAh batarya, 44 mm modelinde ise 340 mAh batarya yer alıyor. 360×360 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED ekran ile gelen Watch Active 2, çizilmelere ve darbelere karşı Corning Gorilla Glass DX+ ile korunuyor. Bu ekranın Always on Display özelliğine de sahip olduğunu belirtelim.

Bluetooth 5.0, Wi-Fi b/g/n, NFC, A-GPS/GLONASS/Galileo/BeiDou bağlantıları ile gelen akıllı saat 5 ATM ve IP68 sayesinde su geçirmezlikte sınır tanımıyor. Geliştirilmiş kalp ritmi monitörü, Elektrokardiyograf, 32 G kuvvetine kadar ölçüm yapabilen ivmeölçer, Jiroskop, Barometre ve Ortam Işığı sensörleri ile donatılan Watch Active 2, 279 dolardan başlayan fiyatlar ile satışa sunulacak.

Galaxy Watch Active 2