Samsung Galaxy Tab SM-375S görüldü!

samsung 8 inc tabletle gelecek

Samsung Galaxy Tab ailesine yeni bir model geliyor. SM-375S olarak görünen model henüz gizemini koruyor. Cihaz bazı sertifikalar alırken görüntülendi.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni bir tablet bilgisayar duyurmanın hazırlığında. Zauba’da listelenen cihazın şimdilik sadece model numarası ve sertifikaları basına sızdı. Sertifika alırken basına sızan modelin Samsung Galaxy Tab ailesinin yeni üyesi olması bekleniyor.

Samsung Galaxy Tab serisinde hareketlilik bekleniyor!

Söz konusu cihazın model numarası Samsung SM-T375S olarak görünüyor. Cihaz Bluetooth ve Wi-fi sertifikası alırken ortaya çıktı. İlgili sertifikalardan birinin ekran alıntısı haberimizin alt tarafında bulunuyor. Piyasaya çıkmadan önce her mobil cihazın bazı sertifikalar alması gerekiyor. Dolayısıyla bir sertifika görüntüsünün basına sızması bu iddiaya kesinlik değeri katıyor.

Tabletin prototipi kargolanırken bedel olarak 103 doların yazıldığı bir başka ekran alıntısında dikkatimizi çekiyor. Ekran boyutu olarak ise 8 inç vurgusu yapılmış. Söz konusu cihaz Güney Kore’den yani Samsung’un merkezinden kargolanmış. İlgili cihazın Samsung Galaxy Tab ailesinin yeni üyesi olması bekleniyor. Teknik özelliklerine ilişkin ise henüz bir bilgilendirme yapılmadı. Ancak isimlendirmeden yola çıkarak (Samsung Galaxy Tab SM-T375S) bu cihazın Android işletim sistemli bir tablet bilgisayar olacağını söylemek mümkün. Windows 10’lu olması bu aşamada artık beklenmiyor. Sertifika 16 Aralık tarihinde alınmış, cihaz ise 20 Aralık tarihinde postalanmış.

samsung-8-inc-tablet

Google asistan yazılımı üzerinde çalışıyor!