Samsung Galaxy J3, sertifika alırken görüntülendi!

Samsung Galaxy J3

Samsung’un yaklaşık bir aydır sıkça gündeme gelen yeni modeli, FCC sertifikası alırken görüntülendi. Samsung Galaxy J3 SM-J3109 modelinin teknik özellikleri ve diğer detayları haberimizde. Samsung Galaxy J3 nasıl olacak?

Samsung-Galaxy-J3

Samsung, giriş ve orta seviyeli akıllı telefonlarını güncelliyor, aynı zamanda yeni modeller ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. En son Galaxy A8 modeliyle ilgili detaylar ile gündeme gelen Güney Koreli akıllı telefon üreticisi, şimdi Galaxy J3 modeli ile karşımızda.

Daha önce Samsung Galaxy J3 modeli, GFXBench ile teknik özelliklerini ortaya çıkarmıştı. Şimdi ise FCC sertifikası alırken görüntülendi. FCC ve TENAA gibi sertifikalar, cihazların satışa hazırlandığının en önemli delilleri oluyor. FCC, cihazların frekanslarının değerlendirilip uygunluk verildiği bir sertifika süreci. Dolayısıyla artık Galaxy J3’ün duyurulmasını bekleyebiliriz.

Samsung Galaxy J3, SM-J3109 model numarasıyla FCC’de görüldü. 5 inç büyüklüğünde 720 x 1280 çözünürlüklü ekrana sahip olan Galaxy J3 modelinde LTE ve 3G destekleri olacak. Qualcomm Snapdragon 410 yongasını kullanacak olan akıllı telefonda 64-bit mimarili ve dört çekirdekli 1.2 GHz’lik bir işlemci kullanılacak. Bu işlemciye Adreno 306 GPU (grafik işlem birimi) eşlik edecek. 1 GB RAM, 8 GB depolama alanıı, 5 MP ön ve 8 MP arka kamera gibi özellikler ile Galaxy J3 modelinin Android 6.0 Marshmallow yüklü olarak kutusundan çıkması bekleniyor. Cihaz, giriş seviyesinde Android Marshmallow deneyimi sunacak. Fiyatına ilişkin bir bilgi henüz yok.

Süper kahraman temalı 5 telefon!