Samsung Galaxy Tab S9 Ultra tasarımı sızdırıldı

Galaxy Tab S8

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un yeni amiral gemisi tablet modeli tanıtıma kısa bir süre kala görsel sızıntılarıyla karşımıza çıktı.

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra tasarımı sızdırıldı. Samsung’un önümüzdeki aylarda Galaxy Tab S9 serisi, Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5‘ı tanıtması beklenmekte. Lansmana az bir süre kala, Galaxy Tab S9 Ultra’nın tasarımı sızdırıldı ve ultra-lüks bir tabletin görüntüsü karşımıza çıktı.

Samsung Tab S8 ultra

Galaxy Tab S9 Ultra, bir ön kamerayla birlikte 14,6 inçlik bir ekranı bünyesinde barındırıyor. Duyumcu OnLeaks, MySmartPrice ile birlikte Galaxy Tab S9 Ultra’nın ilk 3D CAD render görüntülerini yayınladı. Bu görüntüler, 208,6 x 326,4 x 5,5 mm ölçülerinde oldukça ince bir tasarımı gözler önüne seriyor. Raporlara göre, Galaxy Tab S9 Ultra, 2960 x 1848 piksel çözünürlükteki 14,6 inçlik Super OLED ekranı, %120 DCI-P3 renk gamı kapsamı ve çift ön kameraya ev sahipliği yapan bir çentiği ile birlikte geliyor.

Galaxy Tab S8

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra tasarımı sızdırıldı

Görüntüler aynı zamanda Galaxy Tab S9 Ultra‘nın arkasında bir flaşlı çift kamera kurulumunu da gösteriyor. Arka kamera düzenlemesi, Samsung’un yeni tasarım dilini takip ediyor ve Galaxy S23 serisine oldukça benziyor. Cihazın üzerinde, S Pen’i manyetik olarak tutmak için ayrılmış bir alan, dört hoparlör ve bir USB Type-C bağlantı noktası bulunuyor. Tablet yatay modda tutulduğunda alt kısmında, klavye bağlantısı için kullanılan pogo pinler bulunuyor.

tabs9

Daha önce bildirildiği üzere, Galaxy Tab S9 Ultra‘nın toz ve suya karşı IP67 sertifikası olacak. Raporlara göre tabletin ağırlığı 737 gram ve metal bir gövdesi var. Daha önceki raporlara göre Galaxy Tab S9, Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy işlemciyle donatıldı. Ayrıca cihaz, 11.200 mAh kapasiteli ve 45W hızlı şarjı destekleyen bir bataryayla güçlendirildi. Samsung Galaxy Tab S9 Ultra tasarımı sızdırıldı.

Redmi yeni tablet modeli üzerinde daha çalışıyor olabilir