Samsung Galaxy S9+ Performansıyla Etkilemeyi Başardı

galaxy s9 1

Bugün SM-G965U1 model numarasını taşıyan bir Samsung telefonu GeekBench performans testinde görüldü. Galaxy S8+ ve Galaxy S7 Edge’in model numaralarına bakıldığında bu telefonun Samsung Galaxy S9+ olduğu net bir şekilde anlaşılıyor. Bildiğiniz gibi Samsung’un yeni amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy S9 ve Galaxy S9+’ı 2018’in ilk aylarında satışa çıkarması bekleniyor.

Samsung Galaxy S9+ 5 GB RAM ile geliyor

GeekBench performans testinde görülmesi ile birlikte Galaxy S9+’ın özellikleri ve performansı ile ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı. Qualcomm’un Snapdragon 845 yonga setini kullanan Galaxy S9+, GeekBench testinde performansı ile etkilemeyi başardı.

Galaxy S9+ tek çekirdek testinde, Snapdragon 835 kullanan Galaxy S8+’tan yüzde 27 daha iyi performans sergilerken, çoklu çekirdek testinde Galaxy S8+’tan yüzde 31 daha iyi performans gösterdi.

Ayrıca GeekBench’te yer alan bilgilere bakılırsa Galaxy S9+ 5 GB RAM’e sahip olacak. Daha önce gelen söylentilerde Galaxy S9 ve Galaxy S9+’ın farklı RAM kapasiteleri ile geleceği söyleniyordu. Yeni çıkan bilgiler de bu söylentileri destekliyor. Galaxy S9+ 5 GB RAM ile gelirken Galaxy S9’da 4 GB RAM’in yer alacağı söyleniyor.

Samsung Galaxy S9+ 5 GB RAM ile geliyor

Firefox Amazon Fire TV’ye Geldi