Samsung Galaxy S9 işkence testinde

galaxys9 iskence testi

Geçtiğimiz ay duyurulan Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modellerini satın almayı düşünüyorsanız, önce bu işkence testine bakmanız gerek.

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, geçtiğimiz ay 2018 yılının amiral gemisi modellerini duyurdu. Galaxy S serisinin en yeni üyeleri Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modelleri dikkat çeken özellikleri ile tüketicilerle buluşmaya başladı. Ülkemizde sırasıyla 4599 TL ve 5199 TL’lik fiyat etiketlerine sahip olan bu amiral gemilerinden birini almayı düşünüyorsanız, yapılan işkence testi ilginizi çekecektir.

Akıllı telefonlara yaptığı işkence testleri ile dikkat çeken JerryRigEverything kanalı bu sefer Galaxy S9’u konuk aldı. Çizilme, yanma ve bükme gibi zorlayıcı testlerden geçen Galaxy S9, dikkat çekici şekilde dayanıklı olmasıyla testten sağ salim çıkmayı başardı.

Geçtiğimiz ay duyurulan Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modellerini satın almayı düşünüyorsanız, önce bu işkence testine bakmanız gerek.

Geçtiğimiz yıldan farklı olarak bu yıl, Galaxy S9’un ekran camının daha kalın olması, cihazın sağlamlığı için önemli bir faktör olarak dikkat çekiyor. Ancak bu kalınlık sadece düşmelere karşı ekstra bir güvenlik vaad ediyor. Çizilmeye karşı dayanıklılık seviyesi, Gorilla Glass 5 kullanan diğer cihazlarla aynı seviyede.

Çerçevelerde kullanılan alüminyum alaşımı ise, geçtiğimiz yıla göre iyileştirilmiş durumda. Cihazın arka yüzeyinde kameranın hemen altında yer alan parmak izi okuyucu sensörün, çizilse bile çalışabileceği yine testte dikkat çeken detaylar arasında. Galaxy S9 işkence testi videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Akıllı telefon alırken ne kadar vergi ödüyoruz?