Samsung Galaxy S8 Plus kutudan çıkıyor

s8 3

#İŞBİRLİĞİ

Samsung Galaxy S8 Plus nihayet Türkiye’de de satışa sunuldu. Gelişmiş kamerası, artırılmış performansı ve yeni özellikleriyle karşımıza çıkan Galaxy S8 Plus kutu açılış videosu ile karşınızda.  

6.2 inç ekranla sunulan Samsung Galaxy S8 Plus modellerinin sahip olduğu Sonsuz Ekran (Infinity Display) tasarımı akıllı telefon anlayışına yeni bir boyut katıyor. Samsung’un yeni amiral gemisi; kompakt tasarımıyla tek elle çoklu işlevlerde rahat bir kullanım sağlarken arka ve ön yüzde kullanılan Corning Gorilla Glass 5 ile sağlamlık ve yüksek yüzey kalitesi sunuyor.

Galaxy S8+, gelişmiş 8MP F1.7 akıllı otomatik olarak netlik ayarı yapan ön kamera ve düşük ışıkta; yakınlaştırmada ve bulanıklık önlemede en iyi sonuçları veren gelişmiş görüntü işleme özelliğine sahip 12MP F1.7 Dual Pixel ana kamera ile donatıldı.

samsung galaxy s8 plus

Sektörün ilk 10nm işlemcisine sahip olan Samsung Galaxy S8 Plus , hız ve performansıyla sınırları kaldırırken; 450 Mbps hızında kadar LTE ve gigabit hızında Wi-Fi bağlantı özelliklerini destekliyor.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

iPhone 7 Plus neredeyse evi yakıyordu!