Galaxy S6 20 Megapiksel Arka Kamerayla Geliyor

Samsung’un MWC 2015 kapsamında resmi olarak tanıtacağı yeni amiral gemisi Samsung Galaxy S6’nın arka kamerası hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Kullanması beklenen Snapdragon 810’un yaşadığı sorunlar sonrası yeni bir işlemci arayışına giren ve bu nedenle çıkışı ertelenen Samsung Galaxy S6 bir süreliğine gündemden düşmüş olsa da, telefonun arka kamerası hakkında internete sızdırılan yeni bilgiler Samsung’un yeni amiral gemisi akıllı telefonunu bir kez daha gündeme getirdi. Galaxy S5’in başarısızlığının ardından kullanıcıları bir kez daha hayal kırıklığına uğratmamak için elinden geleni yapan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni amiral gemisinin arka kamerası için de oldukça iddialı bir seçim yapmış gibi görünüyor.

Samsung Galaxy S6’dan yeni sızıntılar var
Samsung Galaxy S6’dan yeni sızıntılar var

Güney Kore basını tarafından ortaya çıkarılan yeni bilgiler, merakla beklenen Samsung Galaxy S6‘nın daha önce de iddia edildiği optik görüntü sahipleyici teknolojisinden faydalanan 20 megapiksel arka kameraya sahip olacağını gösterdi. Ayrıca aynı habere bakılacak olursa Mart ayı başında Barselona’da düzenlenecek olan Mobile World Congress 2015 kapsamında resmi olarak tanıtılacak olan telefon etkinlikten kısa bir süre sonra piyasaya sürülecek.

Arka kamera konusunda öncülünden çok daha etkileyici olacak gibi görünen Samsung Galaxy S6‘nın şu ana kadar ortaya çıkan diğer donanımsal özellikleri arasında Quad HD çözünürlükte 5.1 inç Super AMOLED dokunmatik ekran ve 64 bit sekiz çekirdekli Exynos işlemci yer alıyor.

The Order: 1886’un Uzunluğu Belli Oldu