iPhone 7 Böyle Mi Olacak?

iphone 7

Yılın son çeyreğinde piyasada olması beklenen iPhone 7 için tasarım çalışmaları internete birer birer düşmeye başladı.

2015’in yarısını geçmek üzereyiz. Bu durum iPhone 7’nin açıklanmasına 5 ya da 6 ay kadar bir zamanın kaldığına işaret ediyor.

Hemen her hafta bir iPhone 7 tasarım çalışmasının internete düştüğünü görüyoruz. Biz de bunları vakit geçirmeden sizlerle paylaşıyoruz.

Hollandalı bir Endüstriyel Tasarımcı olan Jermaine Smith, yeni bir iPhone 7 konseptiyle Adobe Behance sayfalarında boy gösterdi.

Smith konsept tasarımın resmini paylaşırken sayfasına eklediği videosuyla da dikkati çekiyor. Özellikle iPhone 7’nin parmak izi okuma ve açma kapama tuşu olarak bildiğimiz bölümüne olağanüstü kontrol özellikleri kazandıran bu tasarım pek çok açıdan dikkat çekiyor.

iphone 7

A9X 4 çekirdekli yongaseti üzerine yapılandırılan bu tasarım çalışmaları, çift kamera özelliğini de atlamamış. Ön ve arka kameranın fotoğraf kalitelerinin 4 ve 12 megapiksel olarak belirlenmiş.

Jermaine Smith tarafından tasarlanan iPhone 7; 2 GB ana bellek taşıyor. iPhone 7 açıklandığı zaman tüm tasarımların bakalım hangisi en yakın tahminde bulunmuş olacak? Takipteyiz.

Periscope’a Türkçe Dil Desteği!