Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge Ön Siparişe Çıktı

1 flat pc

Samsung’un beklenen modelleri için artık sipariş verebilirsiniz.

Samsung’un merakla beklenen yeni telefon modelleri Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge, Türkiye’de ön siparişe çıktı. Samsung; bu iki telefonunu ilks6benim.com adresi üzerinden kullanıcıların beğenisine sundu.

Eğer siz de bu telefonlara ilk sahip olmak isteyenlerdenseniz bu adrese girmeniz ve detayları takip etmeniz gerekecek. Samsung; Galaxy S6’nın 32 ve 64 ile S6 Edge’in de 32 GB’lık depolamaya sahip sürümlerini ön siparişe açtı.

Renk seçenekleri olarak da Galaxy S6‘da; siyah, beyaz, Galaxy S6 Edge’de; de siyah, beyaz ve altın renk tercihleri bulunuyor.

1_flat_pc

Daha önceki verdiğimiz haberde Galaxy S6 ve S6 Edge’in Turkcell fiyatlarından söz etmiştik. Ayrıca bu adres üzerinden ön sipariş veren kullanıcıların S6 ya da S6 Edge için kablosuz şarj standı kazanma şansı da bulunuyor.

Ve bir bilgi de Media Markt’tan geldi. Media Markt da kendi sitesi üzerinden Galaxy S6 ve S6 Edge’in ön siparişlerini almaya başladı.

Galaxy S6’nın fiyatı 2.499 TL, Galaxy S6 Edge’in fiyatı da 2.999 TL olarak listelendi. MWC 2015’te hem Galaxy S6’yı hem de Galaxy S6 Edge’i görmüştük. Haberlerimize göz atarak bu cihazlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

HyperX’ten Yüksek Performanslı SSD Çözümü