Galaxy S5 Duos Uluslararası Pazara Sunuluyor

xl samsung galaxy s5

Samsung Galaxy S5 Duos Çin’in ardından uluslararası pazara çıkıyor.  

Samsung Galaxy S5 Duos LTE modeli Nisan ayından beri Çin pazarında yer alıyor. Bu gün gelen haberlere göre ise Samsung cihazı Çin’in ardından uluslararası pazarlara sunuyor. Galaxy S5 Duos’un Çin’den sonraki ilk durakları ise Arap Emirliği ve Katar olacak.

 

big

 

Samsung Galaxy S5 Duos’un satış fiyatının ise 750 dolar civarında olacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Cihazın Katar ve Arap Emirliklerinin ardından Avrupa’daki ilk durağının ise Polonya olacağı söyleniyor. Ancak cihazın Avrupa satış fiyatı ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Welectronics adlı şirket Galaxy S5 Duos’u Amerika’da yaklaşık 900 dolara müşterilerine sunuyor. Bu fiyatın biraz yüksek olduğunu cihazın birkaç ay önce Çin’de 850 dolara satışa sunulduğundan çıkarabiliriz.

Samsung Galaxy S5 Duos’un nihai modelden tek farkı ise 1.5 gram daha hafif olması. Bunun yanı sıra cihaz Snapdragon 801 işlemciye, 5.1 inç 1080p  çözünürlükte Super AMOLED ekrana ve 16 Megapiksel kameraya sahip.

Son olarak Galaxy S5’in Avrupa’da şuan 500 euro satış fiyatına sahip olduğunu düşünürsek. Galaxy S5 Duos’un Avrupa satış fiyatının çok daha yüksek olacağı sonucunu çıkarabiliriz.

LG G3 Prime Haziran Sonu Kore’de Tanıtılabilir