Galaxy Alpha’nın Ekranı Netleşti

Samsung Galaxy S5 Strike case clear

Galaxy Alpha hakkında son olarak ortaya çıkan belgelerde cihazın ekran çözünürlüğü yer alıyor. 

Eğer Samsung’un çıkaracağı Galaxy Alpha’nın Galaxy S5’in geliştirilmiş özelliklere sahip olan modeli olduğunu düşünüyorsanız belkide bu fikri bir daha gözden geçirmelisiniz. Galaxy Alpha hakkında daha önce ortaya çıkan sızıntılara göre cihaz Galaxy S5’in geliştirilmiş modeli olarak anılıyordu. Son gelen haberlere göre ise cihazın tasarım olarak Galaxy S5’den geri kalı bir yanı bulunmuyor ancak donanımsal olarak Galaxy Alpha’dan çokta fazla birşey beklememek gerekiyor.

 

gsmarena_001 (1)

 

Samsung’un ekran geliştiricisinden gelen bilgilere göre Galaxy Alpha’nın ekranı 720 piksel çözünürlüğe sahip olacakmış. Bu çözünürlük şirketin 2 yıl önceki amiral gemisi modellerinden Galaxy S3’ün ekran çözünürlüğü ile aynı olması ile dikkat çekiyor. Böyle bir ekran çözünürlüğüne sahip olan cihazın ise Samsung’un 2014 yılı amiral gemisi modellerinden olması imkansız.

Galaxy Alpha’nın ekran çözünürlüğünün ortaya çıktığı belge ile birlikte cihazın adı da netlik kazanmış oldu. Daha önce ortaya çıkan bazı raporlarda cihazının adının Galaxy S5 Alpha olacağı söyleniyordu. Ancak son olarak görülen belgelerde cihazın adı Galaxy Alpha olarak geçiyor.

Galaxy Alpha’nın bilinen diğer özellikleri ise şöyle; 4.8 inç ekran, 32 GB genişletilemez dahili depolama, parmak izi sensörü ve nano SIM slotu.

Galaxy Alpha’nın bir iki hafta içerisinde yani Ağustos ayı bitmeden görücüye çıkacağı iddia ediliyor. Yani bir başka deyişle Galaxy Note 4 görülmeden, Galaxy Alpha’yı göreceğiz.

Xbox One Ön Sipariş Fırsatı teknosa.com’da