iOS 8 Beta 4 Geliştiricilere Sunuldu

iOS 8

iOS 8 Beta 4 geliştiricilere sunuldu.

iOS 8’in dördüncü Beta sürümü geliştiricilerin indirebilmesi için hazır durumda. Geliştiriciler iOS 8 Beta 4’ü indirerek bu platform üstünde çeşitli  çalışmalar yapabilirler. Bir önceki Beta sürümden farklı olarak iOS 8 Beta 4’de birçok iyileştirme yapılmış durumda. Dördüncü iOS 8 Beta sürümünün, üçüncü iOS 8 Beta sürümünden yaklaşık iki hafta sonra yayınlandığını  da hatırlatmakta fayda var.

 

gsmarena_001 (2)

 

iOS 8’in hemen hemen 2 haftada bir yeni Beta sürümü karşımıza çıkıyor. Bu da Apple’ın yeni işletim sistemi üstünde ne denli çalıştığının bir göstergesi olarak karşımıza çıkıyor.

Eğer hali hazırda cihazınızda iOS 8 Beta 3 yüklü ise telefonunuzun Ayarlar bölümünden cihazınızı dördüncü Beta sürümüne güncellemeniz mümkün. Eğer hali hazırda cihazınızda hiç iOS 8 Beta sürümü yüklü değilse iOS Geliştirici Merkezinde iPhone veya iPad’inize iOS 8 Beta 4’ü indirebilirsiniz.

iOS 8 Beta 4’e yakından bakacak olursak; tasarım anlamında oldukça geliştirildiğini söyleyebiliriz. Özellikle Kontrol Merkezinin yeniden tasarlandığını söylemek mümkün. Bunun yanı sıra yeni Beta sürüm ile birlikte yeni bir Ekran&Parlaklık özelliği de platforma ekleniyor.

Öte yandan yeni Beta sürüm ile birlikte Mesajlar ve Rehber bölümlerininde geliştirildiğini görüyoruz. Ancak iOS 8 Beta 4’de en dikkat çekici gelişme Tips uygulaması oluyor. Uygulama iOS 8’i nasıl kullanmanız gerektiği hakkında kullanıcıya ip uçları veriyor. Uygulama sesli komut ile yani Siri aracılığı ile de kullanılabiliyor. Son olarak Tips uygulamasının sistemden silinemediğini de söylemekte yarar var.

The Last Of Us: Remastered PS4’DE 50GB