Samsung Galaxy S4 Sorunlarından Sonra Galaxy Note 3 Problemleri

ss

Samsung firması kalite testlerinde telefonlarını olduğundan daha iyi gösterse de, Samsung kullanıcılarının yaşadığı sorunlar bitmek bilmiyor. Samsung Galaxy S4 telefonunda ki batarya şişmesi yaşayan kullanıcılardan sonra Samsung Note 3 modellerinde takılmalar yaşanıyor.

XDA-Developers forumunda bazı kullanıcıların paylaştıklarına göre Samsung  Galaxy Note 3 modellerinin durmak bilmeyen bir boot döngüsüne girdiğini söylüyorlar. Bu sorunu yaşayan Samsung kullanıcıların anlattıklarına göre açılış sırasında kilitlenmeler, açılıp kapanmaya başlayan ekran görüntüleri gibi sorunlar yaşanıyor. Kilitlenmenin sebebi olarak ise 3G internet, SIM kart ve microSD kart arasında ki bir etkileşimin sebep olduğu düşünülüyor. Yaşanan bu sorunlar her zaman yaşanıyor ancak uçak modunda bu sorunlar yaşanmıyor.

ss

Samsung firması yaşanan bu sorunlara karşı herhangi bir açıklama da bulunmadı henüz. Ancak bazı forum üyeleri kullanıcıların yaşadığı sorunları çözmek için bir mesaj bırakmış. Recovery üzerinden dahili ve harici bilgilerin yedeklenmesini isteyen forum üyesi, bu işlemden sonra har,c, kartı biçimlendirilmesini istiyor. Wipe data and cache işlevini aktive ettikten sonra da telefonun baştan başlatılması gerektiğini yazıyor. Bu yöntemle sorun çözümmüş oluyor. Ancak verileriniz gidiyor.

Samsung işletim sistemlerinin performansını hile yaparak testlerde yükseltiyordu ancak görünen o ki, Samsung modellerinde ki işletim sistemlerinde sorunlar var. Yakında çıkacak olan Samsung Galaxy S5 modeli içinde bir sorunla karşılaşmayacağımızdan emin değilim. Ancak ben de bir Samsung Galaxy S4 kullanıcısı olarak yaşadığım sorunlardan dolayı Samsung firmasından memnun değilim.