Korku filmine dayanamayanlar salonu terk etti!

Korku filmine dayanamayanlar salonu terk etti!

Yeni çıkan bir korku filmi, aşırı kanlı olması nedeniyle dünya çapında sinemalarda greve neden oldu. İşte tüm detaylar.

Yeni filmin gösterimlerine katılanlar, iki saatten fazla süren film boyunca deneyimlerini paylaşırken, çoğu kişi filme dayanamadığını itiraf etti. Söz konusu film, yönetmenliğini Coralie Fargeat’ın yaptığı The Substance’tır ve The Independent tarafından bu yılki Cannes Film Festivali’nde en iyi filmlerden biri olarak seçilmiştir. Dağıtımını Mubi’nin üstlendiği, başrolünü Demi Moore’un paylaştığı film, karaborsa ilacı alarak kendisinin daha genç bir versiyonunu yaratan yaşlanan bir Hollywood yıldızını konu alıyor. Margaret Qualley tarafından canlandırılıyor.

Korku filmine dayanamayanlar salonu terk etti!

Baştan çıkarıcı konusu, sinemaseverleri cezbetti; The Independent daha önce The Substance’ı “korku filmi meraklılarının bile şok olacağı bir dehşet” olarak adlandırmıştı. Filmi izledikten sonra bir sinema izleyicisi şunları yazdı: “The Substance hakkındaki değerlendirmem, insanların gösterimimizi terk ettiği yönünde.”

Bir izleyici: “Binlerce film izledim ve beni şok etmek çok zor, ama bu olağanüstü derecede çılgın film beni şok etti.” ‘The Substance’ cesareti zayıf olanlara göre değil. Filmi sonuna kadar izleyebilen izleyici sayısı oldukça az. Filmi izleyenler 20 dakika içinde iki kişi dışarı çıktı. Daha sonra üç kişi daha çıktı” gibi yorumları X’de paylaştı. Görünüşe göre film çoğu kişiyi şok etmiş, ancak yine de insanlar izlemeye gidiyor da denebilir.

Razer Hammerhead HyperSpeed PS5 oyuncu kulaklığı inceleme