Samsung Galaxy S25 Ultra’nın Tanıtım Görselleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy S25 Ultra

Ocak ayında kullanıcılarla buluşması beklenen Samsung Galaxy S25 Ultra’nın sızdırılan yeni görselleri, telefonun tasarımını gözler önüne serdi.

Samsung, heyecanla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını ocak ayında piyasaya sürecek. Yani Samsung Galaxy S25 serisinin çıkışına daha dört ay var. Ama daha şimdiden bu telefonlara dair pek çok sızıntı gördük. Son dönemde sıklıkları artan bu sızıntılara dün bir yenisi daha eklendi. Bu kez de bu serideki en dikkat çekici model olan Samsung Galaxy S25 Ultra’nın tasarımını gözler önüne seren yeni görselleri sızdırıldı.

Galaxy S25 Ultra’nın dijital ortamda oluşturulan bu görsellerinin, telefonun son haline oldukça yakın olduğu düşünülüyor. Bu görsellerde gördüğümüz tasarım konusunda iki ufak not düşülüyor. Bunlardan ilki ekran çerçevesi. Bu çerçevenin telefonun son halinde daha ince olabileceği belirtiliyor. Telefonun son halini yansıtmıyor olabilecek bir diğer tasarım detayı da arka kameranın etrafındaki halkalar. Bu halkaların tasarımının nasıl olacağı henüz netleşmiş değil. Bunun dışında ocak ayında çıkacak telefonlar, bu görsellerde gördüğümüze oldukça yakın olacak.

Samsung Galaxy S25 Ultra 4

Samsung Galaxy S25 Ultra, Qualcomm’un önümüzdeki ay tanıtacağı yeni nesil yonga seti Snapdragon 8 Gen 4’ten güç alacak. Daha önce sızdırılan bilgilere göre Samsung Galaxy S25 Ultra’nın batarya kapasitesi 5000 mAh olacak. Telefonun şarj hızının da Galaxy S24 Ultra ile aynı olacağı söyleniyor ki bu da şarj hızının 45W olacağı anlamına geliyor.

Galaxy S25 Ultra’nın teknik özellikleri hakkında bilinenler kısıtlı. Ancak daha önce gelen bilgilere göre S25 Ultra, öncülüne göre daha gelişmiş kameralara sahip olacak. Oldukça iddialı bir kamerayla gelecek bu telefonun dörtlü arka kamerasının ana lensi 200 megapiksellik etkileyici bir sensör kullanacak. Ona 50 megapiksellik geniş açılı lens, 50 megapiksellik 3x telefoto kamera ve yine 50 megapiksellik 5x telefoto kamera eşlik edecek.

Samsung Galaxy S25 Ultra 3

Samsung Galaxy S25 Ultra 2

PlayStation 5 Pro Tanıtıldı; Fiyatı ve Çıkış Tarihi Açıklandı