Samsung Galaxy S25’in Batarya Özellikleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy S25 Ultra

Samsung Galaxy S25 serisi hakkında yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Bu kez de standart modelin batarya özellikleri sızdırıldı.

Heyecanla beklenen Galaxy S25 serisinin çıkmasına daha çok var belki ama daha şimdiden bu telefonlara dair ilk detaylar ortaya çıkmaya başlamış durumda. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde gelen bir sızıntıyla birlikte Galaxy S25 Ultra’nın kamera özelliklerine dair ilk detaylar ortaya çıkmıştı. Galaxy S25 serisi dün yeni bir sızıntıya daha konu oldu. Bu kez sızıntının merkezinde Ultra modeli değil, standart model vardı. Gelen bu son sızıntıyla birlikte, Samsung Galaxy S25’in bataryasına dair ilk detaylar ortaya çıktı.

Gelen bilgilere bakılırsa Galaxy S25, öncülü Galaxy S24 ile aynı batarya kapasitesine sahip olacak. Yani 4000 mAh’lık bir batarya kullanacak. Bu haber pek çok kullanıcıyı hayal kırıklığına uğratabilir. Çünkü batarya kapasitesi yıllardır Galaxy S serilerindeki standart modellerin en büyük eksikliklerinden biri oluyor.

Samsung Galaxy S25 Ultra

Kaldı ki son aylarda diğer şirketlerin Samsung Galaxy S25’e denk gelen modellerinde batarya kapasitelerinin artmaya başladığını gördük. Bu artış öyle çok kayda değer boyutlarda olmadı belki ama en azından doğru yönde atılmış adımlar olarak görüldü. Rakipleri batarya konusunda telefonlarını geliştirirken Samsung’un S25 serisinin standart modelini aynı bataryayla çıkaracak olması şirkete eksi yazabilir. Ancak diğer yandan şöyle de bir gerçek var ki Samsung, S serisinde bir süredir Ultra modellerini ön plana çıkarmaya başlamış durumda ve tüm odağını bu modellere yönlendiriyor. Neticede bu modeller de satış rakamlarıyla şirketi haklı çıkarıyor. Bu satış trendi sürdüğü sürece şirketin diğer modellerde çok da oynama yapması gerekmiyor.

Motorola Razr 50’nin Çıkış Tarihi Açıklandı