Samsung Galaxy S25 Kamerasıyla Hayal Kırıklığı Yaratabilir

Samsung Galaxy S25 Ultra

Gelen son bilgilere bakılırsa Samsung Galaxy S25 serisinin Ultra dışındaki tüm modelleri, kamera özellikleriyle hayal kırıklığı yaratacak.

Heyecanla beklenen Galaxy S25 serisinin çıkmasına daha çok var belki ama daha şimdiden bu telefonlara dair ilk detaylar ortaya çıkmaya başlamış durumda. Son günlerde pek çok sızıntıya konu olan Samsung Galaxy S25, dün önemli bir sızıntıya daha konu oldu. Bu son sızıntıyla birlikte telefonun kamara özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Görünen o ki Galaxy S25, kamerasıyla pek çok kişiyi hayal kırıklığına uğratacak.

Çünkü gelen son bilgiler, Samsung Galaxy S25 serisinde sadece Ultra modelinin kamera konusunda kayda değer geliştirmelerle geleceğini söylüyor. Standart model ve Plus modeli ise, öncülleriyle neredeyse aynı kamera özellikleriyle çıkacak.

Galaxy S25 Ultra

GalaxyClub tarafından paylaşılan bilgilere göre Galaxy S25 ve Galaxy S25+’ta öncülleriyle aynı üçlü arka kamera kullanılacak. Telefonların 12 megapiksellik selfie kameraları da aynı kalacak. Galaxy S22’den beri standart modelin kamerası konusunda kayda değer bir değişiklik yapmayan Samsung’un bu yıl da aynı kamerayı sunacak olması pek çok kullanıcıyı hayal kırıklığına uğratacaktır.

Galaxy S25 serisinde kamerası daha gelişmiş olarak gelecek tek model Galaxy S25 Ultra olacak. Oldukça iddialı bir kamerayla gelecek bu telefonun dörtlü arka kamerasının ana lensi 200 megapiksellik etkileyici bir sensör kullanacak. Ona 50 megapiksellik geniş açılı lens, 50 megapiksellik 3x telefoto kamera ve yine 50 megapiksellik 5x telefoto kamera eşlik edecek.

Yine aynı sızıntıya göre telefonun batarya kapasitesinde de artış yaşanacak ama bu konuda daha fazla detay paylaşılmıyor.

Samsung Galaxy S25 Tek Bir Yonga Setiyle Çıkabilir