Samsung Galaxy S22 fiyatları belli oldu: Akıllı telefon devi çıldırdı

galaxy s22 ultra

Samsung Galaxy S22 fiyatları ile ilgili bazı detaylar ortaya çıktı. Fiyat listesine bakıldığında bu kadar da olmaz dedirtti. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen tüm detaylara birlikte bakalım.

Herkesin büyük bir merakla beklediği Samsung Galaxy S22 fiyatları sonunda açıklandı. Konuyla ilgili birçok iddia vardı ve bu durum bilgi kirliliğine neden oldu. Şimdi ise şirketin bu yeni amiral gemisinin fiyatları belli oldu. Genel olarak bakıldığında bu fiyatlardan kullanıcıların memnun olmayacağını söyleyebiliriz.

Öncelikle ana modelin fiyatı ile başlayalım. Ortaya çıkan detaylara göre ana model 799 dolar olacak. Türkiye fiyatı böylece 7970 TL + vergiler şeklinde karşımıza çıkıyor. Vergiler eklendiğinde fiyatının normal halinden çok daha kabarık olacağını söyleyebiliriz.

Samsung Galaxy S22 fiyatları cep yakacak

2022 yılının Şubat ayında satışa sunulması beklenen bu 3 model 512 GB’a kadar dahili hafıza sunuyor. Ayrıca en üst RAM sınırı ise 12 GB. Bu özellikleri bakımından oldukça hızlı bir model olacağını söyleyebiliriz. İşlemci özellikleri bakımından da dikkat çekiyor.

Samsung Galaxy S22 fiyatları

Snapdragon 898 ve Exynos 2200 yonga seti gibi seçeneklerle kullanıcılara sunulacak. Cihazın plus modeli 9970 TL + vergiler şeklinde olacak. Burada da yine vergilerin büyük bir paya sahip olması bekleniyor. Samsung Galaxy S22 genel olarak kullanıcılar tarafından pahalı bulunacak diyebiliriz.

Galaxy S22 Ultra selfi kamerası için 10 MP kamera kullanılacak

Son olarak ultra modeline göz atalım. Bu model 12960 TL + vergiler şeklinde olacak. En üst düzey özellikler bu modelde toplanıyor. 4000 mAh batarya ve 45 W şarj özelliği bu cihazı ön plana çıkaran diğer detaylar arasında yer alıyor. Peki siz bu modeller ve fiyatları hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden konuyla ilgili fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.