Samsung biten pil sorununu tarihe gömüyor!

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G is yeni rengiyle dikkat çekiyor

Samsung tarafından CES 2022’de tanıtılması beklenen Eco Remote, pil sorunundan muzdarip kumanda sahiplerini oldukça mutlu edecek.

Samsung biten pil sorununu tarihe gömüyor! Teknoloji günden güne gelişmeye ve geliştikçe de hayatımızı daha kolay ve yaşanılır kılmaya devam ediyor. Her ne kadar pandeminin yeniden patlak vermesi, günlük vaka sayılarında dünya genelinde ardı ardına rekorlar kırılmaya başlanması gibi durumlar keyifleri kaçırsa da, yine de hala CES 2022’nin düzenleneceğini bilmek teknoloji meraklılarını biraz olsun mutlu etmeye yetiyor.

Bu sene de yine fuarda birbirinden ilginç ve faydalı tüketici elektroniği ürünleri sergilenecek ki hemen belirtelim bunlardan biri de Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un yeni sürüm Eco Remote‘si.

Hali hazırda bir sürümü kullanımda olan ancak çok fazla bilinip tercih edilmeyen bu kumandanın yeni sürümü, radyo dalgalarını enerjiye dönüştürerek şarj olabilmek gibi bir yeteneğe sahip. Bunun anlamı ise artık kullanıcılar, kumandanın pilinin bitmesi nedeniyle gecenin bir yarısı pil arama telaşına düşmeyecek.

Samsung yenilikçi bir adıma imza attı

Samsung biten pil sorununu tarihe gömüyor!

Eco Remote’nin tek güzel yanı bu değil. Dileyen kullanıcılar bu kumandayı güneş enerjisiyle de şarj edebilecek. Hepsinden öte, eğer pilin sıfıra vurduğunu görmüş ve acilen kullanmanız gerektiğini düşünüyorsanız da, bu defa kumandanızı USB Type-C portu sayesinde daha hızlı bir şekilde şarj edebileceksiniz.

Son olarak bu kumandanın şu an için sadece Televizyon gibi düşük güç tüketimine sahip cihazların kullanımına uygun olduğunu ve muhtemel çıkış tarihi ile fiyatının CES 2022’de duyurulacağını hatırlatalım.

Realme GT 2 ve GT 2 Pro Özellikleri, Resmi Lansmana saatler kala Sızdı