Samsung Galaxy S21 FE çıkış tarihi belli oldu

f21 1

Samsung Galaxy S21 FE daha önce birçok kez ertelendi, son gelen raporlar ile beraber çıkacağı tarih belli oldu.

Samsung Galaxy S21 FE yaz aylarında resmiyet kazanması bekleniyordu ancak lansmanı birkaç kez geciktirdikten sonra telefonun iptal edileceğine dair söylentiler ortaya çıktı. Ancak son raporlar, telefonun hala planlamada olduğu ancak Ocak 2022’ye ertelendiğini belirtti.

Şimdi, yakında çıkacak olan Fan Edition akıllı telefonun potansiyel lansman tarihleri ortaya çıktı. En son rapora göre, Samsung Galaxy S21 FE, Ocak 2022’de gerçekleşecek olan CES 2022 sırasında piyasaya sürülebilir.

Tüketici Elektroniği Fuarı (CES) 2022, 5 Ocak – 8 Ocak tarihleri ​​arasında planlanıyor ve Las Vegas’ta gerçekleşecek. Raporlara inanılırsa Galaxy S21 FE, CES’in ilk günlerinde resmiyet kazanabilir. Bu, lansman tarihi olarak 11 Ocak’ı öneren önceki söylentilerle çelişiyor.

Samsung Galaxy S21 FE özellikleri kesinleşti

Samsung, akıllı telefonlarını genellikle CES’te duyurmaz. Şirket geçen yıl Ocak ayında Galaxy S21 serisini duyurduğunda bile, Güney Koreli dev, CES’ten birkaç gün sonra kendi Galaxy Unpacked etkinliğine ev sahipliği yaptı. Ancak şirket, bazı cihazlarını ve cihazlarını Tüketici Elektroniği Fuarı’nda sergiliyor.

Samsung Galaxy S21 FE’nin CES’te lansmanı ile, Güney Koreli devin yeni nesil S serisi amiral gemisi Galaxy S22 serisinin lansmanını Şubat ayındaki olağan Galaxy Unpacked etkinliği zaman dilimine taşıma olasılığı var .

Spesifikasyonlara gelince, Galaxy S21 FE’nin 120Hz yenileme hızına sahip 6,4 inç FHD+ AMOLED ekrana sahip olması bekleniyor. Ekran, 32 megapiksel özçekim kamerasını barındıran delikli bir tasarıma sahip. Ayrıca üçlü kamera kurulumuna sahip olması ve 25W hızlı şarj desteği ile 4.500mAh pil ile gelmesi bekleniyor.

Toyota, ilk tamamen elektrikli aracı bZ4X elektrikli SUV’yi tanıttı