Samsung Galaxy S20 modeli Apple’dan kopya çekti

Samsung Galaxy S20 modeli paylasim

Samsung Galaxy S20 modeli özelliklerinden bir tanesi de Quick Share idi. Apple’ın iOS 7’den beri iPhone sahiplerine sunduğu “AirDrop” isimli özelliğinin benzeri olan Quick Share çok rahat bir şekilde kullanıcılar arasında dosya aktarımı sağlıyor.

Büyük şirketlerden olan Samsung’un birkaç gün önce duyurduğu yeni amiral gemi serisi Galaxy S20, birçok yeni özelliği kendisinde barındırıyor. Galaxy S20’nin sahip olduğu özelliklerden bir diğeri de iPhone sahiplerinin yıllardır kullandığı Quick Share oldu. Galaxy S20 ve bundan sonra piyasaya sürülecek olan yeni telefonlarda, doğrudan veri aktarımı yapılabilmesini bu özellik sağlayacak.

Samsung Galaxy S20 modeli aynı sistemi kullanacak

Apple kullanıcıları, 8 yıldan uzun bir süredir “AirDrop” isimli bir özelliği tercih ediyor. Böylece, AirDrop destekleyen Apple ürünlerinin birbiri arasında veri gönderimi sağlanabiliyor.

Samsung Galaxy S20 modeli paylas

Bluetooth teknolojisi ile gerçekleşen bu özellik sayesinde, geleneksel yöntemlere göre hayli kolaylık sağlanmış oluyor. Apple kullanıcıları, saniyeler içerisinde dosya aktarımı gerçekleştirebiliyor. Şirket tarafından Galaxy S20 serisiyle kullanıcıların hizmetine sunulacak olan Quick Share özelliği, AirDrop ile aynı. 

Birbirlerine yakın olan telefonlar, saniyeler içerisinde veri aktarımı sağlıyor. Fakat Samsung’un geliştirdiği Quick Share ile ilgili önemli bir farkın yer aldığını ifade edebiliriz. Samsung, aynı anda 5 farklı kişiye veri aktarımı sağlayabiliyor. Sizce Samsung tarafından getirilecek bu yeni özellik ne tür yeni avantajlar sağlayabilir?

Galaxy Z Flip Samsung’un sitesi sayesinde doğrulandı!