Samsung Galaxy Home Mini tanıtımdan önce görüntülendi

Samsung Galaxy Home Mini

Herkesin büyük bir merakla beklediği Samsung Galaxy Home Mini cihazı tanıtımdan önce basın servislerine sunuldu. Fotoğraflarda cihazın bazı ilginç özellikleri görülüyor. İşte Samsung’un bu yeni akıllı hoparlör ile ilgili haberimizin detayları.

Akıllı hoparlör Galaxy Home Mini’nin bugün gerçekleşecek olan Unpacked etkinliğinden 1 gün sonra,12 Şubat’ta piyasaya sürüleceğini söylenmişti. Hoparlör, Galaxy S20 tanıtımından önce video ve ekran görüntüleriyle kullanıcılara sunuldu. Gelen bir sızıntıya göre hoparlörün TV’leri, dijital alıcıları ve diğer akıllı ev sistemlerini yaklaşık 12 metreye kadar kontrol etmek için kullanılabilen IR blaster özelliği ortaya çıktı. Bu kontrol işlevi, Galaxy Home Mini’ye özel bir yenilik olmamasına rağmen Galaxy Home Mini’nin SmartThings uyumlu cihazlardan daha fazlasını sunmasına yardım edecek.

Samsung Galaxy Home Mini özellikleri

Bu cihaz, Spotify’dan müzik çalma, hava durumu bilgileri sağlama, alarm kurma ve haber okuma gibi özelliklere sahip. Ayrıca, daha iyi stereo ses sağlamak için diğer bir Galaxy Mini hoparlör ile eşleştirilebiliyor. Bluetooth üzerinden akış sağlayabiliyor ve SmartThings cihazlarından bildirim alma işlevlerine de sahip.

Samsung Galaxy HomeMini urunu

Ulaştığımız bazı bilgiler Galaxy Mini’deki sınırlamalar hakkında da bazı ayrıntılar veriyor. Cihazda; 3,5 mm’lik jak girişi yok ve cihazın alt tarafından çekilen fotoğrafa göre, USB-C yerine microUSB bağlantı noktası tercih edilmiş. Tüm bunlara ek olarak Galaxy Home Mini’nin 2.4GHz Wi-Fi’yi desteklediği ifade edildi. Alexa ve Google Asistan’ın gerisinde kalan Bixby akıllı asistanı kullanması da dezavantaj.

Motorola Razr dayanıklılık testi sonrası açıklama yapıldı!