Samsung Galaxy S10 ön sipariş tarihi belli oldu!

galaxy s10 1

Samsung Galaxy S10’un ön sipariş tarihi bugün sızdırılan afiş ile belli oldu. Galaxy S10 tanıtıldıktan bir gün sonra ön siparişe açılacak. İşte Galaxy S10’un ön sipariş tarihi ve bilinen özellikleri hakkında her şey!

Samsung, 20 Şubat tarihinde Galaxy Unpacked etkinliği düzenleyecek ve bu etkinlikte Galaxy S10 modellerini tanıtacak. Galaxy S10, Galaxy S10 Plus ve Galaxy S10 E (Lite) modellerin duyuracak olan Samsung, görünüşe göre yeni modellerini hızlı bir şekilde piyasaya sürecek.

Samsung Galaxy S10 tanıtıldıktan 1 gün sonra ön siparişte!

Bugün Endonezya‘dan sızdırılan Galaxy S10 afişinde, telefonun 22 Şubat tarihinde ön siparişe sunulacağı ibaresi yer alıyor.

Endonezya‘nın saat farkından dolayı bu modelin Avrupa ve Amerika’da 21 Şubat’ta ön siparişe sunulacağını belirtelim.

Exynos 9820 / Snapdragon 855 yonga setinden gücünü alacak olan Galaxy S10 modellerinde 6 GB RAM / 8 GB RAM seçenekeleri olacak.

Ayrıca Galaxy S10’un 1 TB depolama alanına sahip sürümü de bulunacak. Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus üçlü arka kamera kurulumu ile gelecek. Galaxy S10 Plus’ın ön bölümünde ise çift kamera yer alacak.

Galaxy S10 serisi Wi-Fi 6 destekli ilk modellerden olabilir

Tasarımsal açıdan Infinity-O tasarımını benimseyecek olan Samsung, telefonun sağ üst bölümünü adeta delerek bu bölüme sadece ön kamerayı entegre edecek.

Kablosuz şarj özelliği ile diğer telefonları da şarj edebilecek olan telefonda, ekrana gömülü parmak izi okuyucusu da yer alacak.

Samsung Galaxy S10