Samsung Galaxy S10 görüntülendi!

galaxy s10 plus

Samsung’un önümüzdeki aylarda tanıtacağı Infinity-O tasarıma sahip Galaxy S10 modeli bugün görüntülendi. Bakalım Samsung Galaxy S10 nasıl görünecek?

Güney Koreli Samsung, önümüzeki aylarda merakla beklenen 2019 yılı amiral gemisi modeli ile karşımıza çıkacak. Galaxy S10 olarak isimlendirilecek olan bu model, çentik tasarımın terk edildiği ilk S serisi olacak. Infinity-O adı verilen bir tasarım ile gelecek olan Galaxy S10, bugün gerçek görselleri ile karşımıza çıktı.

Samsung Galaxy S10 işte böyle görünecek!

Galaxy S10’un ekranının sağ üst bölümünde bir adet delik bulunacak. Bu delikte tahmin edebileceğiniz gibi ön kamera yer alacak. Ahize ise çok ince bir şekilde telefonun üst bölümüne konumlandırılacak. Yüzde 95’e kadar çıkacak olan ekran/kasa oranı, Galaxy S10’un çok daha fazla kullanım alanı sunmasını sağlayacak.

Galaxy Note 8 için Android Pie tarihi açıklandı

Galaxy S10’un diğer S serilerinde olduğu gibi iki farklı modeli bulunacak. Qualcomm Snapdragon işlemcili ve Samsung Exynos işlemcili modeller ile gelecek olan Galaxy S10, 6 GB RAM kapasitesi ile fark yaratacak.

Samsung Galaxy S10

Telefonun arka bölümünde ise üçlü kamera kurulumu bulunacak. Ancak bu kameraların henüz nasıl çalışacağı bilinmiyor. Samsung, Galaxy S10 ile 2019 yıla bomba gibi bir giriş yapacak gibi görünüyor. Bakalım akıllı telefonlardaki delikli ekran tasarımı çentik kadar ilgi çekecek mi?