Samsung Galaxy Note 10 serisi için güncelleme yayınladı

samsung galaxy note 10

Bir zamanların en popüler telefon modellerinden biri olan Note serisi hala tam olarak unutulmuş değil. İşte Samsung’un Galaxy Note 10 için yaptığı son güzel jest.

Samsung Galaxy Note 10 serisi için güncelleme yayınladı. Samsung, bu ayın başlarında Galaxy Note 10 serisi için Mayıs 2023 güvenlik güncellemesini Güney Kore’de duyurdu. Bu güncelleme artık ABD’deki kilitsiz modellere de ulaşıyor. Küresel modellerde ise güncelleme henüz görülmedi, bu durum bir miktar şaşırtıcı oldu.

Samsung Galaxy Note 10 Lite, One UI 3.1 güncellemesi alıyor

ABD’deki Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10+ cihazlar için yayınlanan son yazılım, N97xU1UEU7HWE1 yazılım sürümüyle birlikte gelmektedir. Bu güncelleme, kilitsiz akıllı telefon modellerine Mayıs 2023 güvenlik yamasını sağlar ve Galaxy cihazlarındaki 70’den fazla güvenlik açığının düzeltilmesini içerir. Ancak, bu güncelleme yeni özellikler veya performans artışı sunmuyor.

Galaxy Note 20 Ultra

Samsung Galaxy Note 10 serisi için güncelleme yayınladı

ABD’deki Galaxy Note 10 veya Galaxy Note 10+ kullanıcıları, Ayarlar » Yazılım güncelleme menüsüne giderek ve Yükleme ve kurulum seçeneğine tıklamak suretiyle bu yeni güncellemeyi kontrol edebilirler. Ayrıca, kullanıcılar yeni yazılım dosyasını veritabanımızdan indirip el ile yükleyebilirler.

Galaxy Note 20 ekranı

Samsung, Galaxy Note 10 serisini 2019 yılının ikinci yarısında Android 9 ile başlattı. Bu cihazlar, 2020’nin başında Android 10 güncellemesini ve yılın sonunda Android 11 güncellemesini almıştı. Galaxy Note 10 serisi, 2021 yılının sonlarına doğru Android 12 güncellemesini de elde etti. Ancak artık bu telefonlar, Android işletim sistemi güncellemelerini almayacak. Samsung Galaxy Note 10 serisi için güncelleme yayınladı.

GeForce Now’a gelen ilk Xbox oyunu Gears 5 olacak