Samsung Galaxy M22 Geekbench’te göründü

Samsung Galaxy M22 Geekbench'te göründü

Galaxy M21’in bir güncelleme zamanı geldi ve yeni bir Geekbench listesi bize halefi olan yaklaşan Samsung Galaxy M22 hakkında ilk bilgileri veriyor.

Samsung, önümüzdeki birkaç ay içinde bir dizi yeni rekabetçi akıllı telefonu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Marka, bu yıl şimdiden bir dizi yeni Galaxy A ve M akıllı telefonunu tanıttı. İlginç bir şekilde, çoğu Samsung orta sınıf akıllı telefon serileri arasında yeni ağ standardının varlığını daha da sağlamlaştıran 5G varyantlarıyla geldi. Şirket, önümüzdeki aylarda yeni bir bütçe 5G akıllı telefon çıkarmaya hazırlanırken, Samsung Galaxy M22 adlı standart bir 4G akıllı telefon hakkında raporlar var. Cihaz beklendiği gibi, geçen yılki Galaxy M21’in devamı olarak çalışacak. Bugün, telefon GeekBench listesinde göründü ve bize yeni akıllı telefon hakkında ilk bilgileri sundu.

Samsung Galaxy M22 Geekbench'te göründü

Cihaz, SM-M225FV model numarasını taşıyor. Liste, M22’nin gücünü 4GB RAM ile eşleştirilmiş Helio G80 yonga setinden aldığını ve Android 11‘i başlattığını ortaya koyuyor. Tek çekirdekli bölümde 374 puan ve çok çekirdekli testte 1.361 puanla puanlar o kadar etkileyici değil. Bu rakamlar, Helio G80 yonga setini de kullanan henüz duyurulmamış Galaxy M32’den gördüklerimize yakın. GalaxyClub’a göre M22, U şeklinde çentikli bir 6,4 inç SuperAMOLED ekran getirecek. Arka tarafta 48MP birincil kamera bulunurken, pil kapasitesi geçen yılın M21’i 6.000 mAh ile eşleşecek. M22 Siyah, Mavi ve Beyaz renklerde gelecek ve önümüzdeki ay Avrupa’da önerilen 230 € fiyat etiketi ile duyurulacak.

App Gallery harika hediyeler dağıtmaya devam ediyor