Samsung Galaxy M ile orta segmenti sallayacak!

Samsung Galaxy M

Samsung’un Galaxy M serisi ile orta segmente yeni bir soluk kazandıracağı söyleniyor. Samsung Galaxy M serisi hakkında çıkan son iddialar ve bu modellerin nasıl bir tasarıma sahip olacağına dair bilgiler haberimizde!

Samsung‘un, telefon sektöründeki yapacağı yeni hamleler belli olmaya başladı. Üst segmentte başarı elde eden Samsung, orta segmente de ağırlık vererek Huawei, Honor ve Xiaomi gibi firmalara karşı olan kozunu güçlendirecek.

Samsung, uzun bir süredir Galaxy A, Galaxy J, Galaxy On ve Galaxy C serileri ile giriş ve orta segmentte boy gösteriyor. Ancak bu modellere bekleneni veremiyordu. Güney Koreli firmanın 2019 yılında karşımıza Galaxy M serisi ile çıkacağı söyleniyor.

Samsung Galaxy M serisi nasıl olacak?

Galaxy M10, Galaxy M20, Galaxy M30 ve Galaxy M50 olarak isimlendirilecek olan bu modeller tasarımsal açıdan tam ekran tasarım ile gelecek.

Henüz bu modellerde çentikli mi yoksa Infinity-O tasarım anlayışı mı benimsenecek bilinmiyor. Ancak söylentiler, Samsung’un Galaxy M serisi ile Infinity-O tasarımı kullanacağı yönünde.

Bu modellerde 3 GB RAM ve 4 GB RAM, işlemci olarak da Samsung’un Exynos 7885 yonga setinin yer alacağı söyleniyor. Orta segmentteki konumunu Galaxy M serisi ile güçlendirecek olan Samsung, bu modellerde One UI arayüzünü kullanacak.

Samsung Galaxy M