Samsung Galaxy Mega On modeli geliyor!

samsung turtle glass ekran teknolojisi

Samsung’un orta segmente konumlandıracağı yeni phablet modeli Galaxy Mega On modeli görüldü. TENAA’da ortaya çıkan Galaxy Mega On modelinin teknik özellikleri ve daha fazlası haberimizde.

samsung-turtle-glass-ekran-teknolojisi

Çin’de piyasaya çıkacak akıllı telefonların onay/sertifika aldığı TENAA, bu sefer yeni bir orta segment Samsung modeline ev sahipliği yaptı. TENAA’da ortaya çıkan bilgilere göre Samsung, Galaxy Mega On isimli yeni bir phablet modelini piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. Zaten piyasada olan Galaxy Mega serisinin yeni üyesinin teknik özellikleri haberimizde.

Yeni Galaxy Mega On, SM-G6000 olarak adlandırılıyor. 5.5 büyüklüğünde HD yani 720 x 1280 çözünürlük sunacak olan ekranın altında dört çekirdekli 1.2 GHz işlemci, 1 GB RAM, 8 GB depolama alanı yer alıyor. Hafıza kartı desteği ile 128 GB’a kadar olan kartları destekleyecek olan model 8.2 mm kalınlığında ve 172 gram. 4G LTE desteğiyle gelecek olan model, kutusundan Android 5.1.1 Lollipop sürümüyle çıkacak. Arka tarafta 13 MP, ön tarafta ise 5 MP kameranın konumlandırıldığı cihaz orta segmentte fiyatıyla dikkat çeken bir model olacak. Samsung Galaxy Mega On’un ne zaman satışa çıkacağı ve fiyatıyla ilgili bir bilgi yok ancak Mega serisinin ülkemizde 1000-1500 TL aralığında satıldığını düşünürsek, Galaxy Mega On’un Türkiye’de satışa çıkacağını söyleyebiliriz.

samsung-galaxy-mega-on-geliyor

iPhone 6s Plus su geçirmiyor mu? – Video