Samsung Galaxy Buds Pro duyuruldu! İşte özellikleri

Samsung Galaxy Buds Pro duyuruldu! İşte özellikleri

Samsung, üç yeni S serisi telefonunun yanı sıra, şirketin bu segmentteki yeni amiral gemisi olması beklenen Galaxy Buds Pro gerçek kablosuz kulaklıklarını da duyurdu.

Galaxy Buds Pro kulaklıklar, Galaxy Buds + tasarımına benziyor olarak tasarlanmış ancak daha da iyi ses performansı vaat ediyor. Galaxy Buds Pro’da daha derin ses için 11 mm woofer ve net tiz sistemi mevcut. Samsung, mevcut kurulumun yüksek performans sergileyen Galaxy Buds + ile karşılaştırıldığında daha iyi ses performansı sergilediğini söylüyor.

Samsung Galaxy Buds Pro duyuruldu! İşte özellikleri

Ayrıca Buds Pro, çağrı bölümünde de önemli bir gelişme sunuyor. Sesinizi arka plandaki gürültüden ayırmak özel bir Ses Alım Birimi (VPU) ve üç mikrofon var. Son olarak, kulaklıklar Samsung’un yepyeni Rüzgar Kalkanı teknolojisine sahip. Böylece rüzgar, dışarıda veya bisiklet sürerken aramalarınızı bozamayacak. Tabii ki, aktif gürültü önleme de diğer kulaklıklar gibi bu modelde de mevcut. Samsung yaklaşık % 99 ortam sesi tıkama performansı iddia ediyor. ANC ayarları oldukça ayrıntılı olduğundan, ANC seviyesini seçebilir ve bir konuşma yapmak istiyorsanız, çevredeki sesleri 20 desibelden daha fazla yükseltebilirsiniz. En iyi yanı ise kulaklıkların bunu kendi başlarına yönetecek kadar akıllı olması. Mikrofonlar her zaman sesinizi dinler, bu nedenle ne zaman konuşursanız, Ortam Sesi özelliği devreye giriyor.

Samsung Galaxy Buds Pro duyuruldu! İşte özellikleri

Bir başka güzel yeni özellik ise Otomatik Geçiş. İki Samsung cihazını (örneğin tabletiniz ve telefonunuz) aynı anda bağlayabilirsiniz. Bu, tablette bir film izlemenizi sağlar ve telefonunuza bir arama geldiğinde Buds Pro, aramayı kabul edebilmeniz için filmi otomatik olarak duraklatır ve telefona geçer. Kulaklığın hızlı şarj işlevi, yalnızca 5 dakikalık şarjla size 1 saatlik müzik çalma sağlar. Galaxy Buds Pro için mevcut renkler Phantom Silver, Phantom Violet ve Phantom Black – 15 Ocak’tan itibaren 229 € (yaklaşık 2000 TL) karşılığında ön siparişe çıkacaklar.

Online sınavlar hacklenecek: HackerConf 2021 başlıyor!