Galaxy S8, 3 farklı renk seçeneği ile gelecek

galaxy s8 12

Sızıntı dünyasının güvenilir isimlerinden biri olan Roland Quandt, Galaxy S8 ve Galaxy S8+’ın 3 farklı renk seçeneği ile geleceğini açıkladı. İşte detaylar.

Samsung yeni amiral gemisi modeli Galaxy S8’i tanıtmak için gün sayıyor. 29 Mart’ta düzenlenecek olan özel bir etkinlikte tanıtılacak olan Galaxy S8 hakkında hergün yeni bir detay ortaya çıkmaya devam ediyor.

Galaxy S8 hakkındaki son iddianın sahibi ise sızıntı dünyasının önemli isimlerinden biri olan Roland Quandt.

Quandt, S8 ve S8 Plus ile ilgili olarak attığı tweette, Samsung’un yeni amiral gemisi modellerinin 3 farklı renk seçeneğiyle geleceğini iddia etti. Quandt’ın iddiasına göre S8 ve S8 Plus, siyah, gümüş ve menekşe renklerinde satışa sunulacak. Buradaki menekşe diye tabir edilen rengin “violet” olarak lanse edildiğini de belirtelim. Muhtemelen bayan kullanıcıları hedefleyen pembe tonlarında bir renk olacaktır.

galaxy s8

Sızıntı dünyasının güvenilir isminin verdiği tek bilgi Galaxy S8’in renk seçenekleriyle sınırlı değil. Quandt, Samsung’un yeni amiral gemisi modellerinin fiyatını da açıkladı. Tabi ki bu fiyatların hangi bölgede geçerli olacağı da ayrı bir soru işareti.

Quandt, attığı tweette S8 fiyatının 799 Euro, S8 Plus fiyatının ise 899 Euro olacağını söyledi. Zaten daha öncesinde de bu telefonlarla ilgili çıkan fiyat söylentilerinde aynı rakamlar dile getirilmişti. Görünen o ki, Galaxy S8’in fiyatı ciddi ciddi 800 Euro’nun üzerinde olacak.