Samsung Galaxy Buds 2 fiyatı belli oldu

realme narzo 30 5G ve realme Buds Q2 fiyatı lansman öncesinde sızdırıldı

Samsung Galaxy Buds 2 fiyatı sonunda belli oldu. Teknoloji dünyasının önemli aktörlerinden birisi olan Samsung, yeni kablosuz kulaklık modelini bu yıl içinde piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, akıllı telefon pazarındaki başarısını kablosuz kulaklık sektörüne da taşımak istiyor. Bu kapsamda çalışmalarını yürüten şirketin yeni modeli Galaxy Buds 2 olacak. Teknik özellikleri geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan cihazın fiyatı ise bu hafta sızdırıldı. Buna göre cihaz, kardeşi olan Galaxy Buds’a göre 20 dolar daha pahalı olacak.

Samsung Galaxy Buds 2 fiyatı ve teknik özellikleri

Dilerseniz ilk olarak kulaklığın teknik özelliklerinden bahsedelim, sonrasında ise sızdırılan fiyatına değinmiş olalım. Galaxy Buds 2, birçok kişi tarafından önemsenen ANC yani aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olacak. Bünyesinde 3 adet mikrofon barındıracak olan kulaklığın ses performansı anlamında kullanıcılarını oldukça tatmin edeceği ifade ediliyor. Bluetooth 5.2 teknolojisi sayesinde bağlantı gücünü maksimum noktaya taşıyan cihaz, siyah, yeşil, sarı, beyaz ve mor renk seçenekleri ile raflardaki yerini alacak.

Gelen bilgiler her bir kulaklığın 61 mAh. şarj kutusunun ise 472 mAh. bataryaya sahip olacağını bizlere söylüyor. Böylece cihaz ANC özelliği açık olduğu durumda 20 saat, ANC özelliği kapalı olduğu durumda ise 29 saatlik kullanım ömrü sunuyor. Ayrıca 5 dakikalık bir şarjda Galaxy Buds 2, 1 saat boyunca kullanılabiliyor.

Şimdi isterseniz gelelim Galaxy Buds 2 fiyatına. Sızdırılan detaylara göre kulaklık, kardeşinden 20 dolar daha pahalıya yani 170 dolara satışa sunulacak.

Amazon dev bir cezayla karşı karşıya