S Pen Pro fiyatı ve özellikleri belli oldu

S Pen Pro fiyatı ve özellikleri belli oldu

Yakın tarihli bir tweet, yaklaşmakta olan Galaxy Z Fold 3 ile kullanılabilecek Samsung’un yeni kalemi S Pen Pro ile ilgili bazı ayrıntıları ortaya çıkardı. İşte yeni kalemle ilgili detaylar.

İlginç bir şekilde, özelliklerden söz eden gönderi günlerce fark edilmedi, ancak haberin kaynağı sağlam. S Pen Pro‘nun, telefonun katlanabilir ekranına zarar vermemesi, 4096 basınç seviyesini desteklemesi ve USB-C üzerinden şarj olması bekleniyor. Kalemin 0,7 mm’lik ince bir uca sahip olduğu söyleniyor. Elbette S Pen Pro ayrıca satılacak ve uyumlu kılıflara manyetik olarak takılacak. Kalemin 70 £ (yaklaşık olarak 822,87 Türk Lirası) fiyat skalasında olması bekleniyor. Samsung S Pen Pro

Standart S Pen şu anda yaklaşık 410 Türk Lirasına satılıyor. Standart S Pen de aynı 0,7 mm uca sahip ve 4096 basınç seviyesiyle geliyor. Yeni S Pen Pro‘nun uzaktan kumanda özellikleri ve hareketleri için Bluetooth bağlantısı da sunacak. Ancak yeni kalemi “Pro” yapan şeyin tam olarak ne olduğu tam olarak hala belli değil. Kalem, Z Fold 3’ün ekranına zarar vermeyecek şekilde tasarlanmış ancak durum şimdilik bundan ibaret gibi görünüyor. Kalemin tüm özellikleri hakkında bilgi sahibi olmak için resmi lansmanı beklememiz gerekecek gibi görünüyor. Güney Koreli firma bu yıl yeni bir Galaxy Note cihazı çıkarmayacağını doğruladığından, yeni S Pen ile uyumlu yepyeni bir akıllı telefon istenirse, en iyi ihtimaller Galaxy S21 Ultra veya Galaxy Z Fold 3‘ü almak olacaktır.

Elon Musk Epic Games’i haklı buluyor: İnternete küresel vergi çıkışı