OnePlus 9 yeni güncellemelerini alıyor

o6

OnePlus kısa süre önce, OnePlus 9 ve OnePlus 9Pro cihazları için, kullanıcıların bir süredir şikayet ettiği bir dizi sorunu çözdüğünü iddia eden yeni bir yazılım güncellemesi yayınladı.

OnePlus 9 güncellemesi, Türkiye ve Avrupa’daki kullanıcılar için LE2113_11.C.46 donanım yazılımı sürümüyle birlikte geliyor. OnePlus 9 Pro güncellemeleri ise, Avrupa varyantı için LE2123_11.C.46 donanım yazılımı sürümüne sahip. Cihaz güncellemesi uzun süredir bekleniyordu, her cihazda olmasa da bazı cihazlarda sürekli yenilenen hatalara rastlanıyordu. Bu güncelleme ile beraber kullanıcılar rahat bir nefes alacak.

OnePlus 9

Son güncellemenin getirdiği değişiklikler aşağıda listelenmiştir.

  • sistem
    • [Geliştirilmiş] sistem kararlılığı
    • [Düzeltildi] AOD’nin anormal görüntüsü
    • [Düzeltildi] bazı senaryolarda bulanık ekran sorunu
    • [Düzeltildi] bazı senaryolarda Alexa APP’nin çökmesi sorunu
    • [Güncellendi] Android güvenlik yaması 2022.02’ye
    • [Düzeltildi] bazı senaryolarda 5G ağını kaydedememe sorunu

Bu güncelleme, özellikle OnePlus 9 ve OnePlus 9Pro’nun Kuzey Amerikalı kullanıcılarına gelmiyor. Şirket, bunun ülkeyle ilgili belirli sınırlamalardan kaynaklandığını belirtti . Ancak OnePlus, bu güncellemelerin bir sonraki güncelleme döngüsünde NA kullanıcılarına yapılabileceğini da ima etti. Şimdilik Türk kullanıcıları bu güncellemeden herhangi bir sorun yaşamadan faydalanabilecek, aynı durum Avrupa kullanıcıları için de geçerli.

Her zamanki gibi, OTA güncellemesi toplu olarak dağıtılıyor, bu nedenle herkese ulaşması biraz zaman alacak. Bu OTA güncellemesini henüz almadıysanız, cihazınızda Ayarlar > Sistem > Sistem güncellemeleri bölümüne giderek kullanılabilirliğini kontrol edebilirsiniz.

2022 MacBook Air, M1 Chip ve yeni tasarım ile geliyor