Samsung Bu Telefonlar İçin Güncelleme Yayınladı

Samsung Galaxy A52s 5G özellikleri belli oldu!

Eğer elinizde Samsung Galaxy A52 veya Galaxy A52s varsa güncellemeleri kontrol etmeyi ihmal etmeyin. Samsung yeni güvenlik yaması çıkardı.

Teknoloji devi Samsung, Galaxy A52 ve A52s için ağustos ayı güvenlik güncellemesini yayınladı. Galaxy A52 güncellemesi bu hafta başında Rusya’da kullanıcıların beğenisine sunuldu. A52s güncellemesi ise bazı Avrupa ülkelerinde sunuldu. A52’nin güncellemesi A525FXXS8FXG3 yapı numarasına, A52s’nin de A528BXXS9GXG5 yapı numarasına sahip.

Bununla birlikte güncelleme A52 5G için mevcut görünmüyor. Aslında A52 5G bazı ülkelerde geçtiğimiz ayın yani temmuzun güvenlik yamasını almış görünüyor. Bu nedenle ağustos güncellemesini biraz daha geç alabilir.

Galaxy A52

Ağustos güvenlik yaması toplamda 50 güvenlik açığına karşı koruma sağlıyor. Güvenlik açıklarından biri bilgisayar korsanlarının hem Samsung hem de Samsung Android cihazlara kolayca yetkisiz erişim sağlamasına olanak sağlıyor. Diğer açıklardan çok daha tehlikeli. Samsung güvenlik güncellemesinin yüklenmesini şiddetle tavsiye ediyor.

Samsung diğer taraftan SM-A166P model numaralı Galaxy A16 5G’yi de test etmeye başladı. Cihaz geekbench veritabanında listelendi. Sonuçlara bakarsak Galaxy A16 5G’de MediaTek Dimensity 6300 yongaseti var. Test edilen prototipin RAM miktarı 6 GB. Büyük ihtimalle telefonun farklı RAM seçenekleri de mevcut olacaktır. Cihaz Android 14 işletim sistemiyle çalışıyor. Benchmark’taki tüm ayrıntılar bu kadarla sınırlı.

Samsung Sızıntıların Önüne Geçemiyor