Samsung ekran sorunu ile can sıkıyor

Galaxy S20 Fan Edition

Samsung’un kısa süre önce satışa sunduğu S20 FE ekran sorunuyla can sıkıyor. İşte Samsung ekran sorunu ile ilgili detaylar.

Akıllı telefon pazarının lider ismi konumunda yer alan Samsung kısa bir süre önce S20 FE isimli modelini satışa sunmuştu. Tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de satışa çıkan bu modelin önemli bir özelliği vardı. O da tamamen kullanıcılardan gelen dönütlerle şekillendirilmiş ilk Samsung modeli olmasıydı.

Özelliklerine göre uygun bir etikete sahip olan S20 FE ülkemizde de 6500 TL gibi uygun sayılabilecek bir fiyatla satışa çıkmıştı. Samsung’dan beklenmeyecek kadar ucuz bir etikete sahip olan S20 FE ekran tarafında ortaya çıkan bir sorun yüzünden fena halde can sıktı.

samsung ekran sorunu

Samsung ekran sorunu için çözüm arıyor

Kullanıcıların belirttiğine göre S20 FE modelinde saçma bir ekran hatası mevcut. Bu ekran hatası zaman zaman ortaya çıkıyor ve kullanıcılar ana menüde dahi kaydırma yaparken kullanımdan bağımsız bir şekilde belli yerlere tıklanıyor. Kendi kendine uygulamalar açılıyor ve kullanım büyük oranda baltalanmış oluyor.

Samsung bu hata için bir güncelleme yayınladı fakat yayınlanan güncelleme dertlere deva olmuş değil. Belli başlı şikayetler gelmeye devam ediyor. Asıl sorun bu hatanın ekran kaynaklı olmasından ötürü ortaya çıkabilir. Eğer bu ekran hatasının donanım bazlı bir sorun olduğu ortaya çıkarsa Samsung S20 FE modelleri geri çağırmak zorunda kalacaktır.

Oppo Reno5 özellikleri ile karşımızda