Nokia 6300 modeli 2020 konsepti ile geri geliyor (Video)

Nokia 6300 modeli 2020 konsepti

Bir zamanlar adeta fırtına gibi esen Nokia, 6300 modeli ile çok büyük bir hayran kitlesi oluşturmayı başarmıştı. Şimdi ise onun 2020 modelini görüyoruz.

Cep telefonu kavramını iyice hayatlarımıza yerleştiren Nokia 6300 modeli, 2020 konsepti ile tekrar karşımızda. Bu defa eskisine oranla çok önemli değişiklikler olduğunu söyleyebiliriz. Jermaine Smith isimli bir grafik tasarımcı, bu cihazı yeniden şekillendirdi.

Nokia, bundan kısa bir süre önce 6300 ile alakalı bazı planları olduğunu söylemişti. Şimdi bu planları yavaş yavaş hayata geçirecek. Fakat bunu yaparken karşısında bazı tasarım sorunları olacaktır. HMD Global, 4G bağlantıları desteklemesi planlanan bu modelde yeni ekipmanlara yer verecek.

Nokia 6300 ilginç tasarımıyla geliyor

Nokia’nın bu eski modeli, microSD desteğiyle gelecek. Eskisinin aksine bu modelde depolama alanı istenildiği gibi genişletilebilecek. Bu sayede yüksek boyutlara sahip dosyaları indirmek kolaylaşacak.

Nokia 6300 modeli 2020 konsepti

Kullanıcılarla 2006 yılında buluşan bu modelin arka kamerasında herhangi bir değişiklik yapılıp yapılmayacağı ise net değil. En azından kalitesini artırabilir. O dönem için cihazın kamera çözünürlüğü 2 MP boyutundaydı. Şirketin 14 yıl sonra sunacağı cihaz, açılıp kapatılabilen bir kapağa da sahip olabilir.

Bu eski Nokia modelinde, hem eski nostaljik detaylar korunmaya çalışılacak hem de yeni teknolojilerin entegrasyonu sağlanacak. Bu anlamda şirketi zor bir süreç bekliyor diyebiliriz. Nokia hayranlarını heyecanlandırmayı başaran bu yeni tasarımın videosu hemen aşağıda yer alıyor. İzledikten sonra yeni tasarım ile alakalı fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.