Game of Thrones 8. Sezon 4. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Game of Thrones 8. Sezon 4. Bölüm

Game of Thrones 8. Sezon 4. Bölüm fragmanı yayınlandı. 6 Mayıs tarihinde Türkiye’de yayınlanacak olan 8. Sezon 4. Bölümde bakalım bizleri neler bekliyor?

Game of Thrones 8. Sezon çılgınlığı hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz gün Türkiye’de de yayınlanan Game of Thrones 8. Sezon 3. Bölüm çoğu izleyicinin tepkisini çekmişti. Özellikle HDR destekli olmayan ekranlar izlendiği oldukça karanlık olan bölüm, çekim ve atmosferinden dolayı çok eleştiri almıştı.

Game of Thrones 8. sezon 3. bölüm izle!

Bugün ise merakla beklenen Game of Thrones 8. Sezon 4. Bölüm fragmanı yayınlandı. 4. Bölümde yaşanacak olan olayları üstü kapalı bir şekilde gösteren fragman, 3. Bölümün hatalarından ders alınarak çekilmiş gibi görünüyor.

Spoiler olmasın diye 3. Bölüm hakkında bilgi vermediğimiz bu yazımızda sadece 4. Bölüm fragmanını paylaşıyoruz. Ancak 3. Bölümü izlemediyseniz bu fragmandan spoiler yiyebilme ihtimalinizin çok yüksek olduğunu belirtelim.

İşte Game of Thrones 8. Sezon 4. Bölüm fragmanı!

Game of Thrones 8. Sezon nasıl izlenir?

Digiturk Play Eğlence Paketi‘ne aylık 12,90 TL‘ye üye olduktan sonra beIN CONNECT’e girerek Game of Thrones’un 8. sezonunu izleyebilirsiniz.

beIN CONNECT‘in Web, telefon ve tablet uygulamarından Game of Thrones’un sadece 8. sezonunu değil tüm sezonlarını izleyebilirsiniz. Orijinal dilinde Türkçe altyazılı olarak izleyebileceğiniz Game of Thrones’un tüm bölümleri sadece yasal olarak beIN CONNECT‘te yer alıyor.