Samsung eski cihazlarına yenilikler sunacak!

Samsung eski cihazlarına yenilikler sunacak!

Samsung eski cihazlarına bir çok yenilik sunacak. İşte konuyla ilgili tüm detaylar.

Daha eski bir katlanabilir Samsung telefonunuz, tabletiniz veya saatiniz varsa, yakında en yeni cihazlardan bazı yeni özelliklerin geldiğini görebilirsiniz. Şirket bugün, Android’in üzerinde sunulan en yeni özel kullanıcı arayüzü olan One UI 5.1.1 güncellemesinin yakında piyasaya sürüleceğini ve Galaxy Z Fold 5, Z Flip 5, Tab S9 serisi ve Watch 6 serisinden 2023 öncesine kadar geliştirmeler getireceğini duyurdu. Özellikler, Samsung’un katlanabilir telefonlarının çoğunu ve en yeni tabletlerini ve akıllı saatlerini destekleyecek.

Samsung eski cihazlarına yenilikler sunacak!

One UI 5.1.1 güncellemesi, son Samsung cihazlarının uzun bir listesini destekleyecek, ancak bazı kullanıcıların beklemesi gerekebilir. Şirketin “bu aydan itibaren” Galaxy Z Flip 4 ve Z Fold 4’e güncellemeleri sunması bekleniyor. Ardından, Z Fold 3, Z Flip 3, Z Fold 2 ve Z Flip ise “sırayla” güncellemeyi alacak. ” Daha sonra. Tablet çoklu görev güncellemeleri Galaxy Tab S8, Tab S8+, Tab S8 Ultra, Tab S7, Tab S7+, Tab S7 FE, Tab S6 Lite, Tab A8, Tab A7 Lite, Tab Active 3 ve Tab Active 4 Pro için gelecek. Son olarak, yeni akıllı saat özellikleri Galaxy Watch 5, Watch 5 Pro, Watch 4 ve Watch 4 Classic’i destekleyecek.

Samsung’un One UI 5.1.1’deki katlanabilir telefon güncellemeleri, Esnek Mod Panelini göstermeyi veya gizlemeyi kolaylaştıracak. Güncellemelerden eski kullanıcılar da yararlanabilecek.

Segway Ninebot F2 : 40 km’ye kadar çıkabilen maksimum menzil