Samsung CES 2022’de, çıkaracağı yeni teknoloji hakkında bilgi verdi

s34

Samsung Electronics, CES 2022’deki gösteri öncesi açılış konuşmasıyla, geçen yıl karbon dioksit emisyonlarını yaklaşık 700.000 metrik ton azaltmaya yardımcı olan Carbon Trust Standardı ile uyumlu çipler ürettiğini açıklayarak yeşil ve sürdürülebilir bir gelecek inşa edeceğini açıkladı. Girişim, Samsung’un “Yarın için Birlikte” Vizyonunun bir parçası.

Samsung ‘un Visual Display Business(Görsel Ekran İşletmesi) 2021’de olduğundan 30 kat daha fazla geri dönüştürülmüş plastik kullanmayı planlıyor. Ayrıca, tüm mobil ürünler ve ev aletleri dahil olmak üzere, geri dönüştürülmüş malzeme kullanımını önümüzdeki üç yıl içinde genişletme planları da ortaya çıktı.

Buna ek olarak şirket, 2025 yılına kadar tüm TV’lerini ve telefon şarj cihazlarını sıfıra yakın bekleme gücüyle çalıştırmayı planlıyor, yani kullanılmadıklarında hiç enerji tüketmeyecekler. Samsung ayrıca 2021’de TV’lerinin tüm ambalajlarında geri dönüştürülebilir malzemeler kullanıldığını da ortaya koydu. 2022’de, kartonların iç ambalajlarını kapsayacak şekilde geri dönüştürülmüş malzemelerin uygulamasını genişletecek. Şirket, gelecekte benzer ambalaj malzemelerini ev aletlerinde de kullanacağını açıkladı.

samsung

E-atık, teknoloji endüstrisi için bir başka büyük zorluktur ve Samsung, 2009’dan beri e-atıkları aktif olarak geri dönüştürerek üzerine düşeni yaptığını söylüyor. Bugün, toplama 5 milyon mt seviyesinde bulunuyor.

Son olarak, şirket konsolide faaliyet karının yaklaşık 13,8 trilyon Kore wonu veya yaklaşık 11.5 milyar dolar olduğunu ortaya koyan bir basın açıklamasıyla 2021’in 4. çeyreği için bazı karlılık rakamlarını düşürdü. Ayrıntılı kazançlar 27 Ocak’ta açıklanacak.

Kusursuz sinema deneyimi sunan BMW Theater Screen ortaya çıktı