Samsung, askeri kullanıma hazır Galaxy S23 ve XCover 6 Pro Tactical Edition’ı piyasaya sürdü

ss23

Samsung, özellikle ordu için üretilmiş iki yeni akıllı telefon modelini duyurdu. Şirket, askeri kullanıma hazır ve zorlu koşullarda dayanıklılık için üretilmiş yeni Galaxy S23 Tactical Edition ve Galaxy XCover 6 Pro Tactical Edition’ı piyasaya sürdü. 

Daha önce Güney Koreli teknoloji devi Samsung, büyük başarı yakalayan Galaxy S20 Tactical Edition’ı duyurmuştu . Cihaz zorlu ortamlarda hayatta kalabilen üst düzey teknik özellikler, sağlamlığı ile dikkat çekiyor. Şirket, “tüm hizmet dallarında binlerce DOD personelini destekliyor ve çok çeşitli görevlerde ve ortamlarda kendini kanıtladı”. Raporlara göre Galaxy S23 ve Galaxy XCover 6 Pro Tactical Edition, kitlesel tüketicilere satılmayacak.

Samsung

Gelen bilgilere göre yeni akıllı telefonlar Android Team Awareness Kit, Battlefield Assisted Trauma Distributed Observation Kit, Samsung Knox & Knox Dual Data at Rest ve göğse takılabilen askeri sınıf koruyucu kılıf gibi çeşitli yeni özellikler sunacak. Cihazın özellikleri hakkında konuşurken, iki cihaz Gece Görüş Modu, Gizlilik Modu ve daha fazlası gibi çeşitli önemli özelliklerle birlikte gelir.

bg23

XCover 6 Pro, MIL-STD-810H ve 1,5 metreden düşme ile test edilmiştir. BT ayrıca, hareket halindeyken hızlı pil değişimi için IP68 su ve toz direncinin yanı sıra çıkarılabilir bir pil paketi ile birlikte gelir. Öte yandan Galaxy S23 Tactical Edition, gelişmiş fotoğrafçılık ve videografi için yüksek çözünürlüklü kameralarla geliyor. Ayrıca, askeri sınıf yapısına rağmen, Dinamik 120 Hz yenileme hızına sahip AMOLED ekranlar ve Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 SoC gibi üst düzey amiral gemisi özelliklerine sahip.

Apple’ın Reality Pro kulaklığı üretim konusunda sıkıntı yaşayabilir