Samsung’dan Apple’a gönderme

Samsung, yeni yayınladığı reklamda klasikleşen Apple göndermelerinden birini daha yaptı.

Samsung – Apple rekabeti teknoloji dünyasında en çok bilinen ve popüler rekabetlerden biri. İki firma gerek lansmanlarda gerek yönetim kadrosuyla ara ara birbirlerine göndermeler yapmaktan çekinmiyor.

Firma son yayınladığı reklamda Apple tarafında bir çitin üzerinde oturan bir adam görebiliriz. Sahte bir Apple çalışanı daha sonra ona doğru yürür ve “Hey, orada ne yapıyorsun? Çitin üzerine oturamazsın.” Çitin üzerindeki adam, “Ama Samsung tarafında, katlanır telefonları ve epik kameraları var” diyerek yanıt veriyor. Bunu takiben, görünen o ki başka bir Apple müşterisi katlanabilir akıllı telefonlarla ilgilenirken, çalışan da adamı ayrılmaya ikna etmeye çalışıyor.

Samsung

Çalışan ayrıca “Buraya gelmesini bekliyoruz” diyor ama müşteri “Neden? Zaten orada.” Bu, sahte Apple çalışanını sonunda “Çünkü biz böyle yapıyoruz. Bekleriz.” Bu, Güney Koreli teknoloji devinin Cupertino merkezli markaya ilk göndermesi olmadığını hatırlatalım. Şu anda, Apple’ın yakın zamanda katlanabilir bir akıllı telefon piyasaya sürme planı olup olmadığı hala belli değil.

130.000 dolarlık iPhone 14 Pro Max!