Samsung, 11 Ağustos’ta dev bir lansman gerçekleştirecek

Samsung, 11 Ağustos'ta dev bir lansman gerçekleştirecek

2021 MWC etkinliğinden sonra, Samsung şimdi başka cihaz duyurularına hazırlanıyor. Bir sonraki UNPACKED, 11 Ağustos’ta 10:00’da yapılacak ve büyük bir etkinlik olarak karşımıza çıkacak. Resmi etkinlik afişindeki hashtag’lere bakıldığında, son zamanlarda Kore devinden beklediğimiz hemen hemen her şey açıklanacak.

Elbette merkezde Galaxy Z Fold 3 var. Bu yıl uygun bir Galaxy Note yerine, Samsung çıtayı yükseltmeye karar verdi. Galaxy Z Fold 3, iki Süper AMOLED ekrana sahip olacak: 6.23″ kapak ekranı ve 7.55″ dahili katlanabilir ekran. Cihazın kısa süre önce GeekBench’te 12 GB RAM ve Android 11 ile birlikte Snapdragon 888 yonga setine sahip olacağı ortaya çıktı. Kamera bölümünde toplam beş kamera bekleniyor: otomatik odaklamalı ultra geniş açılı kamera da dahil olmak üzere üç adet 12MP atıcıdan oluşan üçlü bir ana kurulum karşımıza çıkacak. 16 MP ekran altı selfie kamerası ve kapak ekranında 10 MP kamera olacak. Resmi renderlar sayesinde, renk seçenekleri de dahil olmak üzere Z Fold3 ‘ün nasıl görüneceği ortaya çıktı.

Samsung, 11 Ağustos'ta dev bir lansman gerçekleştirecek

Görünüşe göre cihaz selefinden daha ucuz olacak. Özellikle Z Flip 3 ve içindekiler hakkında biraz daha az şey bilinse de 8GB RAM ve Snapdragon 888 yonga seti kesin diyebiliriz. Yaklaşan Galaxy Watch 4’ü çevreleyen büyük haber, Samsung’un Tizen’den Wear OS’ye ve en üstte yeni One UI Watch arayüzüne geçtiği gerçeği. Donanımın kendisine gelince, çok sayıda söylenti ve rapor var.

Samsung, 11 Ağustos'ta dev bir lansman gerçekleştirecek

Şu anda bildiğimiz kadarıyla, bir Vanilya Galaxy Watch 4 ve ayrıca Samsung’un imzası olan Klasik bir model olacak. Son olarak, Galaxy Buds 2, göz alıcı renk seçenekleri, Galaxy Buds Pro benzeri şık tasarımı ve bildirildiğine göre aktif gürültü engellemesiyle şimdiden baş döndürüyor.

Microsoft’u dolandıran çalışan bedelini ağır ödedi: Belini doğrultamayacak