Galaxy Watch 4 güncellemesi detayları belli oldu

Samsung Galaxy Watch 4 Classic görüntüleri sızdırıldı!

Samsung Galaxy Watch 4, geçen yıl ağustos ayında dünya çapında piyasaya çıktı. Şimdi Güney Koreli marka, cihaz için yeni bir güncelleme yayınlamaya başladı. 

 Galaxy Watch 4 güncellemesi sistem kararlılığı iyileştirmelerini ve en son güvenlik düzeltme eklerini içerir. Samsung’un Galaxy Watch 4’ü normal ve Klasik modellerde sunduğunu belirtmekte fayda var. Giyilebilir cihaz, Google’ın WearOS’unda çalışıyor.

Galaxy Watch 4

Bazı Reddit kullanıcılarına göre, en son yazılım güncellemesi R8x0XXU1FVD4 bellenim sürümüne sahip ve 100 MB boyutunda. Şu anda ABD’de yayılıyor gibi görünüyor ve önümüzdeki günlerde diğer bölgelere ulaşması bekleniyor. Güncelleme değişiklik günlüğü, gelişmiş sistem kararlılığı ve güvenilirlik iyileştirmeleri sunduğunu söylüyor. Giyilebilir cihazın güncellemeden sonra herhangi bir yeni özellik alıp almayacağı belli değil.

Samsung Galaxy Watch 4, sırasıyla 1.4 ve 1.2 inç ekran boyutlarına sahip alüminyum yapıya ve sAMOLED ekrana sahip 40 ve 44 mm kadran boyutlarında geliyor. Sağ tarafta iki fiziksel düğme var ve akıllı saat Gorilla Glass DX tarafından korunuyor. Ayrıca IP68 sertifikalıdır ve 5ATM’ye kadar suya dayanıklıdır. 

Samsung Galaxy Watch 4 ve Watch 4 Classic başka bir ürün yazılımı güncellemesi daha alıyor

Watch 4, optik kalp atış hızı sensörü, SpO2 izleyici, EKG, uyku monitörü ve adet döngüsü izleyicisi ile donatılmıştır. Vücudun yağ yüzdesini, iskelet kasını ve vücut suyunu ölçebilir. Cihaz, 90 egzersiz modu ve dahili GPS desteği sunar.

Dahili olarak, Watch 4, 1.5 GB RAM ve 16 GB yerleşik depolama ile eşleştirilmiş bir Exynos W920 işlemci tarafından desteklenmektedir. Akıllı saatin 40 ve 44 mm modelleri sırasıyla 361 mAh ve 247 mAh pil üniteleriyle destekleniyor. 

Microsoft Edge ücretsiz VPN hizmeti sunacak