Galaxy Tab S6 özellikleri ortaya çıktı!

galaxy tab s6

Samsung’un 7 Ağustos’ta gerçekleşecek olan Note10 etkinliğinde tanıtması beklenilen üst seviye tableti Galaxy Tab S6 özellikleri netleşmiş durumda. İşte detaylar.

Akıllı telefon sektörünün lider ismi konumunda yer alan Samsung önümüzdeki ayın hemen başında özel bir etkinlik düzenleyecek. Güney Koreli şirket düzenleyeceği etkinlikte Note serisinin yeni modelini tanıtacak. Fakat Samsung’un 7 Ağustos’ta tanıtacağı tek şey Galaxy Note10 olmayacak. Zira sızdırılan bilgilere göre Güney Koreli teknoloji devi üst segmente hitap eden yeni nesil tabletini de bu etkinlikte görücüye çıkarak.

Geçtiğimiz gün ortaya çıkan bir rapora göre, 6840 mAh’lık bir bataryadan beslenecek olan Galaxy Tab S6 15W’lık hızlı şarj teknolojisine de sahip olacak. Hatırlanacağı üzere daha önce tabletin teknik özellikleri de sızdırılmıştı.

Bu bilgiler ışığında Tab S6’nın Snapdragon 855 yonga seti ile geleceğini, 10.5 inçlik Super AMOLED bir ekran taşıyacağını ve S-Pen desteğine sahip olacağını biliyoruz.

Elbette şunu da dip not olarak hatırlatmamız gerekiyor. Bazı mecralar Samsung’un yeni tabletini Note10 etkinliğinde değil Ağustos sonunda gerçekleşecek olan IFA’da tanıtacağını iddia ediyorlar. Sonuç ne olursa olsun Tab S6’nın Ağustos içerisinde görücüye çıkacağını söylemek yanlış olmayacaktır.

Yurt dışı telefon kayıt harcı yine arttı!