Samsung Galaxy Tab S6 Lite tablet

Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Günümüzün en kullanışlı tabletlerinden birisi olarak görülebilecek Samsung Galaxy Tab S6 Lite tablet birçok kullanıcı için son derece işlevsel diyebiliriz.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite tablet modellerinde kullanıcıların uzun süreli kullanım yapmasına olanak veren bazı özellikler bulunuyor. Samsung Exynos 9611 mobil işlemci ile geleceğini ve 4 GB RAM, 64 GB veya 128 GB depolama alanı gibi özellikler kullanıcıların en çok dikkatini çeken detaylar içerisinde yer alıyor. Ayrıca AMOLED ekran olması da önemli bir avantaj olarak görülüyor.

Samsung tabletler her yerde ilgi görüyor

Tayland’dan NCC belgesi almaya hazırlanan Samsung’un bu yeni tabletleri her yerde büyük bir ilgi görüyor. Şirketin yeni tableti kamera açısından da değerlendirildi. Bir kamerası 13 MP gücündeyken diğeri de 5 MP oldu.

Ekran hızlı bakımından da değerlendirilen Samsung markasının yeni tableti oldukça şık bir görünüme sahip. Ayrıca wifi açısından değerlendirildiğinde son derece hızlı bir bağlantı gücü de var. Samsung akıllı tabletinde diğer modellerde olduğu gibi S pen  kullanılması kararlaştırıldı. Böylece çok daha rahat ve keyifli bir kullanım ortaya çıktı.

Samsung One UI 2.1 güncellemesini alacak cihazlar açıklandı!

Samsung akıllı tabletler dünyanın bütün ülkelerinde satışa sunulmaya başlayacak. Şirketin en az akıllı telefonlarına güvendiği kadar tabletlerine de güvendiği biliniyor. Bu nedenle adeta peynir ekmek gibi giden Samsung akıllı telefon modelleri gibi tabletler de çok fazla satılacak.