Rogue One: A Star Wars Story’den Yeni Fragman

rogueone logo.0.0

Lucasfilm’in yapımcılığını üstlendiği yeni bir Star Wars filminin ikinci fragmanı yayınlandı. Fragman bolca aksiyon barındırırken bazı isimler de dikkat çekti.

Star Wars 1977 yılından beri gittikçe büyüyen bir hayran kitlesine sahip. Şu an vizyonda 7 filmi olan Star Wars serisini çoğu kişi tekrar tekrar izlemekten bile hoşlanıyor. Gareth Edwards tarafından yönetilen ve Lucasfilm’in yapımcılığını üstlendiği yeni bir Star Wars filminin ikinci fragmanı yayınlandı. Fragmanda bolca aksiyon bulunurken bazı isimlerde dikkat çekti.

 

Filmin Konusu Ne ?

Serinin dokuzuncu filmi ve bu serinin hikayesiyle desteklenmemiş ilk film olan Rogue One: A Star Wars Story temelinde Death Star’ı çalmak için plan yapan asileri anlatıyor. Felicity Jones’un canlandırdığı Jyn Erso asilerin suçlu bir askeri. Mon Mothma’ın verdiği görev üzerine Death Star’ı çalmaya çalışan Jyn Erso asilerden ve güçlü bir kılıç ustasından büyük yardımlar alacak. Aynı zamanda Jyn Erso hikayesinde sandığından daha fazla değerli olduğunu anlayacak. Ayrıca seyircinin Darth Vader’i görebileceği sahnelerde olacak. Filmin en çok dikkat çeken ismininde efsane Ip Man filmlerinden tanınan Donnie Yen olduğunuda söylemek gerek. Donnie Yen filmdeki çoğu dövüş sahnelerinde oynayacak gibi gözüküyor. Sırf bu bile seyircileri oldukça heyecanlandırıyor.

Sonuç olarak film Star Wars sevenleri sevinderecek gibi gözüküyor. Filmin çıkış tarihi ise 16 Aralık 2016 olarak belirlenmiş. Yeni fragmana buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

‘PlayStation 4, PlayStation 4 Pro İçin Bir Engel’